ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
logo
το καλάθι μου
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

phone

Φίλτρα
Μάρκα moto
Τιμή

Φίλτρα

Ηλεκτρονικός διαγνωστικός έλεγχος Moto & Scooter

» Αρχική » SERVICEΤο συνεργείο Moto Racing, δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό το service, τις επισκευές και τις μετατροπές μοτοσυκλετών.

Είμαστε κάθετη μονάδα BENELLI (Ανταλλακτικά-service-πωλήσεις).

Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο σε μοτοσικλέτες Honda, Yamaha, Suzuki, KTM, Kawasaki, Piaggio, SYM και εξουσιοδοτημένο σε Keeway και Benelli.

Την ομάδα του συνεργείου συντονίζει καθημερινά ο ιδιοκτήτης και μηχανικός Γιάννης Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος εργάζεται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1996 και έχει δουλέψει στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία όλων των προαναφερόμενων εταιριών.

Η επιχείρηση και το εμπορικό τμήμα της motoracing.gr σας προσφέρει πάντα γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά στις καλύτερες πανελλαδικά τιμές. Το παραπάνω σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, καθιστούν το συνεργείο μας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο κάθε μοτοσυκλετιστής.

Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη της ποιότητας στο service μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών και scooter.

Διαγνωστκός Ήλεκτρονικός Έλεγχος Εγκεφάλου για μοτοσυκλέτες και scooter


Σήμερα το εργαλείο διάγνωσης αποτελεί βασικό εξοπλισμό για κάθε συνεργείο Moto. Όποια και αν είναι η βλάβη, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της επιδιόρθωσής της να χρειαστεί η πρόσβαση στον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας για να καθαριστούν οι κωδικοί σφάλματος ή να ρυθμιστούν κατάλληλα τα εξαρτήματα αντικατάστασης και αυτό είναι εφικτό μόνο χρησιμοποιώντας ένα διαγνωστικό εργαλείο.

Το συνεργείο μας διαθέτει διαγνωστικό εγκέφαλο της ΤΕΧΑ, ο οποία διατηρεί την αναμφισβήτητη ηγετική της θέση στον τομέα του μοτό. Η συσκευή της TEXA είναι για αναλογικού και ψηφιακού τύπου μετρήσεων, η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση από όλα τα παραδοσιακά τεστ διάγνωσης. Μας επιτρέπει την πλήρη διάγνωση πολλαπλών σημάτων και μπορεί να παρεμβαίνει σε μοτοσυκλέτες, σκούτερ και άλλου τύπου οχήματα.

Μας δίνεται η δυνατότητα διαγνωστικών τεστ για τις μπαταρίες, για τα συστήματα εκκίνησης και φόρτισης, εκτέλεση ηλεκτρικών διαγνωστικών ελέγχων, μέτρηση τάσης και αντίστασης χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο πολύμετρο και μέτρηση της πίεσης καυσίμου με έναν εξωτερικό αισθητήρα.

Σας παρέχουμε άμεσα και υπεύθυνα τη διάγνωση μονάδας εγκεφάλου της μοτοσυκλέτας, για την καλύτερη απόδοση της μηχανής και την ασφάλειά σας.

 

Τοποθέτηση Και Ζυγοστάθμιση Ελαστικών Μοτοσυκλέτας και scooter


Μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη γκάμα ελαστικών μοτοσυκλέτας, παπιού, scooter και ATV  που διαθέτει το κατάστημά μας τα κατάλληλα για τη μηχανή σας λάστιχα και το συνεργείο μας θα αναλάβει τη δωρεάν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση τους.

Οι τροχοί της μοτοσυκλέτας πρέπει να ζυγοσταθμίζονται μετά από κάθε νέα τοποθέτηση ελαστικών και μετέπειτα περιοδικά. Η ζυγοστάθμιση των τροχών συντελεί στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών, στην άνετη οδήγηση της μοτοσυκλέτας χωρίς ενοχλήσεις ή κραδασμούς στο τιμόνι, όπως επίσης προστατεύει την ανάρτηση, το σύστημα τιμονιού και τα ρουλεμάν.

Κάποια από τα σημάδια που υποδηλώνουν την ανάγκη ζυγοστάθμισης:

             •       Ανομοιόμορφη φθορά του πέλματος του ελαστικού

             •       Τρέμουλο στο τιμόνι κατά την οδήγηση, πιο αισθητό σε μεγάλες ταχύτητες

             •       Φθορά σε τμήματα του μπροστινού συστήματος της μηχανής και στρεσάρισμα


 


Καθαρισμός μπεκ μηχανής

Επίσης, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου service από το συνεργείο μας πραγματοποιείται καθαρισμός μπεκ για μοροσυκλέτες, scooter και παπιά με τη χρήση ειδικής συσκευής τελευταίας γενιάς. 

Με τον καθαρισμό μπεκ θα βελτιώσετε αισθητά προβλήματα που σχετίζονται με την:

           •     Αυξημένη εκπομπή καυσαερίων

           •     Φτωχή οδιγική συμπεριφορά

           •     Μειωμένη απόδοση του κινητήρα

           •     Αυξημένη κατανάλωση καυσίμου

           •     Αστάθεια του ρελαντί


 
 
 
 Newsletter
      
Πληροφορίες

© 2017 - 2020 motoracing.gr (0.648) eshop by infocus
© 2017 - 2020 motoracing.gr eshop by infocus
Αποδοχή όρων χρήσης