ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SCOOTER - ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ- ΠΑΤΙΝΙΑ

Ηλεκτρικά scooter Yadea: Τώρα και στο Motoracing - Καβάλα


31/07/2022
Ηλεκτρικά scooter Yadea: Τώρα και στο Motoracing - Καβάλα


Με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια, τα ηλεκτρικά δίτροχα Yadea έρχονται και στην Ελληνική αγορά για να προσφέρουν οικολογία και οικονομία.

Ο Όμιλος Yadea είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής (μοτοποδήλατα, scooter, πατίνια). Χρησιμοποιώντας τεχνολογικές καινοτομίες που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, δημιουργεί ηλεκτρικά δίκυκλα με σεβασμό στο περιβάλλον και την τσέπη του καταναλωτή.


Ο Όμιλος Yadea αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη, το οποίο μεταφράζεται σε μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 34,3 εκατομμύρια τόνους ή αλλιώς ισοδυναμεί με τη φύτευση 1,72 δισεκατομμυρίων δέντρων.


Η Yadea χρησιμοποιεί γραφένιο στις μπαταρίες των ηλεκτρικών scooter της, καθώς μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερη ένταση, καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση και υψηλή διαπερατότητα φωτός. Η τεχνολογία παρασκευής αγώγιμου πολυανθρακικού σύνθετου γραφενίου έχει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως: αύξηση αυτονομίας κατά 10%, τριπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας, φόρτιση στο 80% μέσα σε 1 ώρα, και υποστήριξη φόρτισης 20A.


Οι ηλεκτροκινητήρες των scooter Yadea έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις, καθώς ισορροπούν ιδανικά μεταξύ ισχύος και χιλιομέτρων, παρέχοντας λειτουργίες υψηλής ροπής ή μεγάλης αυτονομίας. Παράλληλα, χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, τα scooter Yadea μπορούν να ανακυκλώσουν αυτόματα την κινητική ενέργεια σε μηχανική, κατά την πέδηση ή κατά την κίνηση σε κατηφόρα. Μια ανεξάρτητη μονάδα MCU έχει την πλήρη εποπτεία της τάσης και του ρεύματος, ενώ ρυθμίζει και τη θερμοκρασία κατά τη φόρτιση.


O εξοπλισμός των ηλεκτρικών scooter Yadea περιλαμβάνει επίσης full LED φωτισμό, αποθηκευτικό χώρο για ένα κράνος κάτω από τη σέλα, ατσάλινο πλαίσιο με αντιδιαβρωτική επίστρωση, υδραυλικά δισκόφρενα, keyless σύστημα και ψηφιακή οθόνη οργάνων.


Την επίσημη αντιπροσώπευση της Yadea στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρεία Moto Trend SA, με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, στο οποίο συγκαταλέγεται και το Motoracing με έδρα την Καβάλα.

Μ6

Το M6L είναι ένα μικρό ευέλικτο ηλεκτρικό δίκυκλο με εργονομική σχεδίαση για άνετη και γρήγορη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Έχει επίπεδο πάτωμα με έξτρα χώρους αλλά και χαμηλό ύψος διευκολύνοντας την οδήγηση του κάθε χρήστη.

Διαθέτει κινητήρα 2100 Watt , αυτονομία 50-55 χλμ και τελική 45 χλμ/ω καθώς οδηγείται με δίπλωμα AM.


Η μπαταρία του M6L είναι αποσπώμενη με σύστημα BMS (Battery Management System) που ενισχύει την απόδοση αλλά και την διάρκεια ζωής.


G5/G5S

Το G5 δημιουργήθηκε από την YADEA σε συνεργασία με την Beckers. Είναι ένα ηλεκτρικό scooter μεγάλης εμβέλειας με διπλή μπαταρία 60V32Ah. Διαθέτει οικολογική αντιχαρακτική σχεδίαση με ξεχωριστές γραμμές που θα τραβήξουν το βλέμμα. Είναι εξοπλισμένο με μπροστινά και πίσω δισκόφρενα για ισχυρό φρενάρισμα, οθόνη LCD μεγάλου μεγέθους όπου η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα.

Το G5 βγαίνει σε δύο εκδόσεις: G5 και G5S.




Y1S/Y1S PRO

To Y1S είναι το καινούργιο μοντέλο της YADEA ειδικά σχεδιασμένο για εταιρείες προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα. Το μεγάλο του αμάξωμα σε συνδυασμό με την αποσπώμενη διπλή σέλα, που προσφέρει σημαντικό χώρο για αποθήκευση, το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους μεταφορά.


Με ελαστικά 14 ιντσών, κάθισμα 820 χιλιοστών και υδραυλικά αμορτισέρ, το Y1S προσφέρει μια άνετη εμπειρία οδήγησης για τους οδηγούς παράδοσης εμπορευμάτων και τροφίμων.




C1S PRO

Το C1S είναι ένα όχημα υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκε από την YADEA για άνετη και γρήγορη οδήγηση μέσα στην πόλη. Σχεδιάστηκε από την KISKA και με την κομψή του εμφάνιση κέρδισε το REDDOT DESIGN AWARD το 2020. Διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα 6000W, ο οποίος προσφέρει μεγάλη τελική ταχύτητα, 2 μπαταρίες 72V20Ah με 100 χλμ. αυτονομία και ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.


U3

Η γκάμα της YADEA συμπληρώνεται με το μικρό U3 το οποίο οδηγείται χωρίς δίπλωμα. Είναι το ιδανικό σκούτερ για καθημερινή χρήση. Είναι συμπαγές αλλά παράλληλα ευέλικτο με τελική ταχύτητα 25 χλμ/ω και 45 χλμ αυτονομία.



Ηλεκτροκινητήρες με μεγάλη ροπή και αυτονομία

Μπαταρίες με γραφένιο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, υψηλότερη αυτονομία και γρηγορότερη φόρτιση

Με σύστημα ανάκτησης που ανακυκλώνει την ενέργεια

Με τόσα ηλεκτρικά scooter ακόμα επιμένεις στη βενζίνη;


Για περισσότερες πληροφορίες & απορίες:


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 


65403 Καβάλα


Τηλ.: 
2510200570

Email:info@motoracing.gr  



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG