ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO TIPS - SERVICE ΜΗΧΑΝΗΣ

Εξουσιοδοτημένο Service Kymco στην Καβάλα


19/03/2022
Εξουσιοδοτημένο Service Kymco στην Καβάλα


Το Motoracing με έδρα την Καβάλα δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και της συντήρησης scooter και μοτοσυκλετών. O ιδιοκτήτης και μηχανικός του Motoracing Γιάννης Χατζηβασιλειάδης έχει πολυετή πείρα  στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1996 και έχει δουλέψει στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Καβάλας. Πρόσφατα το Motoracing έγινε εξουσιοδοτημένο συνεργείο service για λογαριασμό της εταιρείας Kymco και σε συνδυασμό με το αστείρευτο μεράκι που επιδεικνύουν ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό, ώστε να είναι άρτια ενημερωμένοι γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν τόσο σε παλιότερα μοντέλα αλλά και στα νεότερα μοντέλα και τις τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν, το καθιστούν την καλύτερη επιλογή.


Η απόλυτη εξειδίκευση και η ουσιαστική αφοσίωση στις διεθνείς προδιαγραφές που έχει θεσπίσει ο κατασκευαστής, εγγυώνται το τέλειο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα ώστε το αγαπημένο σας μοντέλο Kymco να εκπληρώνει στο μέγιστο την επιθυμία σας για δυναμικές διαδρομές.


Το εξουσιοδοτημένο service του Motoracing έχει ως βασικότερο στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των πελατών και έχοντας ως σημαντικά εφόδια την εμπειρία, τη τεχνογνωσία, το μεράκι, και δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια, μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις αλλά και τις απαιτήσεις που είναι δεδομένες. Με γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ αλλά και σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις και εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

Οι υπηρεσίες μας

Service: Ο περιοδικός έλεγχος της κατάστασης και το service του αγαπημένου σας Kymco είναι ένα ιδιαιτέρως σημαντικό θέμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε σημαντικές δαπάνες επισκευής που προκύπτουν από παραμέληση ή ανεπαρκή συντήρησή. Το συνεργείο προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για όλα τα μοντέλα Kymco, ενώ μέσω των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχονται, καλύπτονται όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη του κινητήρα και όλα τα ηλεκτρολογικά συστήματα των μοντέλων.




Ανταλλακτικά: Όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια Kymco, έχουν τέλεια εφαρμογή και είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την απροβλημάτιστη λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματός σας για πολλά χιλιόμετρα, καθώς συμφωνούν με τις προδιαγραφές λειτουργίας του εργοστασίου.


Διαγνωστικός έλεγχος: Το συνεργείο μας διαθέτει διαγνωστικό εγκέφαλο της ΤΕΧΑ, ο οποία διατηρεί την αναμφισβήτητη ηγετική της θέση στον τομέα του moto. Η συσκευή της TEXA είναι για αναλογικού και ψηφιακού τύπου μετρήσεων, η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση από όλα τα παραδοσιακά τεστ διάγνωσης. Μας επιτρέπει την πλήρη διάγνωση πολλαπλών σημάτων και μπορεί να παρεμβαίνει σε μοτοσυκλέτες, σκούτερ και άλλου τύπου οχήματα.




Μας δίνεται η δυνατότητα διαγνωστικών τεστ για τις μπαταρίες, για τα συστήματα εκκίνησης και φόρτισης, εκτέλεση ηλεκτρικών διαγνωστικών ελέγχων, μέτρηση τάσης και αντίστασης χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο πολύμετρο και μέτρηση της πίεσης καυσίμου με έναν εξωτερικό αισθητήρα.


Σας παρέχουμε άμεσα και υπεύθυνα τη διάγνωση μονάδας εγκεφάλου του Kymco σας, για την καλύτερη απόδοση του και την ασφάλεια σας.


Ζυγοστάθμιση ελαστικών: Οι τροχοί του scooter πρέπει να ζυγοσταθμίζονται μετά από κάθε νέα τοποθέτηση ελαστικών και μετέπειτα περιοδικά. Η ζυγοστάθμιση των τροχών συντελεί στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών, στην άνετη οδήγηση του scooter σας χωρίς ενοχλήσεις ή κραδασμούς στο τιμόνι.





Κάποια από τα σημάδια που υποδηλώνουν την ανάγκη ζυγοστάθμισης:

 

            •       Ανομοιόμορφη φθορά του πέλματος του ελαστικού

 

            •       Τρέμουλο στο τιμόνι κατά την οδήγηση, πιο αισθητό σε μεγάλες ταχύτητες

 

            •       Φθορά σε τμήματα του μπροστινού συστήματος της μηχανής και στρεσάρισμα

 

Καθαρισμός μπεκ: Επίσης, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου service από το συνεργείο μας πραγματοποιείται καθαρισμός μπεκ με τη χρήση ειδικής συσκευής τελευταίας γενιάς.




Με τον καθαρισμό μπεκ θα βελτιώσετε αισθητά προβλήματα που σχετίζονται με την:

 

           •     Αυξημένη εκπομπή καυσαερίων

 

           •     Φτωχή οδιγική συμπεριφορά

 

           •     Μειωμένη απόδοση του κινητήρα

 

           •     Αυξημένη κατανάλωση καυσίμου

 

           •     Αστάθεια του ρελαντί

 

Πρωταρχικός στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη, και γι` αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των μοντέλων Kymco. Βασικό μέλημα του εξουσιοδοτημένου service στο Motoracing είναι να προσφέρει αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε ό,τι εργασία αναλαμβάνει, πάντα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, άμεσα και οικονομικά.

Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια το εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Motoracing στην Καβάλα αναπτύσσει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αναβάτες. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο των δύο τροχών, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού και τον άρτια εξοπλισμένο χώρο εργασιών, καθιστούν την επιχείρηση συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Παράλληλα σ
το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα από τα καινούρια scooter Kymco της κατηγορίας Euro 5, το Agility 16+ 125i, το People-s 125i ABS, το Agility 16+ 200i, το People-s 200i ABS, το X-Town CT300i ABS, το Downtown 350i ABS, το DT X360 ABS/TCS, το Xciting s 400i ABS/TCS, το Ak 550i  ABS κ.α. Σε μοναδικές τιμές της αγοράς, επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 


65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr

 






« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG