ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

NEWFREN τακάκια, δίσκοι - ελατήρια συμπλέκτη, δισκόπλακες, σιαγώνες


20/11/2023
NEWFREN τακάκια, δίσκοι - ελατήρια συμπλέκτη, δισκόπλακες, σιαγώνες


ιταλική Newfren δεν είναι τυχαία, αλλά μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο χώρο της μοτοσυκλέτας και δη στα φρένα, η οποία έχει κερδίσει εδώ και αρκετά χρόνια την εμπιστοσύνη των αναβατών, αλλά και των αγωνιζόμενων."

Ποιότητα με αγωνιστικό DNA

Οι αγώνες είναι ξεκάθαρα γραμμένοι στο DNA της ιταλικής φίρμας, αφού από το 1950 οι μηχανικοί της Newfren δεν έχουν σταματήσει να δοκιμάζουν και να εξελίσσουν τα κορυφαία προϊόντα τους στις πίστες. Δεν είναι τυχαίο, πως είναι η πρώτη εταιρεία η οποία παλαιότερα χρησιμοποίησε μια επαναστατική μέθοδο συγκόλλησης των υλικών τριβής με τις σιαγώνες. Στον κατάλογό της θα βρει κανείς τακάκια και σιαγώνες φρένων, δίσκους συμπλέκτη, δισκόπλακες καθώς και σιαγώνες, ελατήρια συμπλέκτη και καμπάνες φυγοκεντρικού, όλα κατασκευασμένα με κύριο γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα τακάκια, που πριν καν τα τοποθετήσεις καταλαβαίνεις την ποιότητα στα χέρια σου, ενώ σου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα σε κρατήσουν ασφαλή για πολλά χιλιόμετρα.




Επιδόσεις που ξεπερνούν και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές

Τα τακάκια της Newfren ταιριάζουν για τα περισσότερα δημοφιλή σκούτερ της αγοράς. Οι επιδόσεις τους στην πέδηση όπως διαπιστώσαμε, ξεπερνάει κατά πολύ τις ήδη αυστηρές και στάνταρ προδιαγραφές των κατασκευαστών, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να έχουν την μέγιστη αντοχή στο χρόνο και για πολλά χιλιόμετρα.

Νέα χρωματιστά τακάκια Sinter της Νewfren

H Newfren πρόσθεσε στην ήδη πλούσια γκάμα της την νέα σειρά με τακάκια από έξι διαφορετικά κεραμικά μείγματα, τη Sinter Newfren, μοναδικά λόγω των χρωματιστών στρωμάτων τους. Kαλύπτουν τις τελευταίες αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές R90. Το εξωτερικό μείγμα των στοιχείων που επικαλύπτει το υλικό τριβής της γκάμας Sinter (SE) Newfren έχει ελαφρώς ανάγλυφη επιφάνεια ώστε να καθαρίζει τα υπολείμματα από τα παλιά τακάκια και να διορθώνει τις μικροατέλειες στην επιφάνεια των δίσκων από προηγούμενη χρήση. Επιπρόσθετα η γκάμα περιλαμβάνει και τέσσερα οργανικής σύνθεσης μείγματα ιταλικής κατασκευής και προδιαγραφών R90. Τα Sinter Newfren είναι διαθέσιμα σε τρεις κατηγορίες, Road, Off Road και Scooter.


Βελτιωμένη αίσθηση στο φρενάρισμα

Το υλικό κατασκευής τους καθώς και το υλικό τριβής, η λεγόμενη και ως “πάστα”, χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητά τους, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο φινίρισμα του προϊόντος ώστε να διασφαλίζεται η άριστη εφαρμογή και η απροβλημάτιστη και ασφαλή λειτουργία. Η αίσθηση που σου αφήνουν στο φρενάρισμα είναι αρκετά βελτιωμένη σε σύγκριση με τα εργοστασιακά τακάκια, ενώ θα παρατηρήσεις πως διατηρούν την ακμαία λειτουργία τους για πολλή ώρα ακόμα και όταν ζεσταθούν. Αυτό, καταλαβαίνεις ότι προέρχεται από την πολύτιμη τεχνογνωσία που έχει λάβει από αγωνιστικές ομάδες παγκόσμιου επιπέδου σε πρωταθλήματα SBK, Moto3 και motocross, η οποία περνάει ακέραια στην μοτοσυκλέτα σου.

Δίσκοι φρένων που ξεχωρίζουν

Οι δίσκοι φρένων της Newfren παράγονται από θερμικά κατεργασμένο χάλυβα AISI 420. Οι δίσκοι είναι προϊόντα χύτευσης ή κοπής με λέιζερ, ανάλογα με τον τύπο του δίσκου και τις απαιτήσεις της παραγωγής. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο φινίρισμα των επιφανειών των δίσκων. Η ελάχιστη απόκλιση στην παραλληλότητα του δίσκου εξασφαλίζει την ιδανική περιστροφή του τροχού, χωρίς ενοχλητικούς κραδασμούς.. Εξασφαλίζεται η καλή απόκριση και η προοδευτικότητα στο φρενάρισμα.

Επιτυγχάνονται ιδανικές επιδόσεις με τον συνδυασμό της χρήσης των δίσκων της Newfren με τα τακάκια της, που είναι διαθέσιμα με οργανικά είτε με πυροσυσσωματωμένα (sintered) υλικά τριβής.





Συμπλέκτες με μοναδικά χαρακτηριστικά

H Newfren παράγει μια πλήρη γκάμα συμπλεκτών σε σχέση με τις εφαρμογές και τα υλικά κατασκευής. Ο κατάλογος διαθέτει προϊόντα για μοντέλα που κυμαίνονται από την παλιό Vespa 986 έως το τελευταίο αγωνιστικό MXGP και Moto3, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών μονόδισκων συμπλεκτών για τις BMW από το 1969 και μετά, καθώς και ειδικούς δίσκους συμπλέκτη για Speedway. Αποτελεί μια από τις ευρύτερες σειρές στην αγορά, από τους δίσκους συμπλέκτη έως τους φυγοκεντρικούς συμπλέκτες. Η Newfren χρησιμοποιεί μια μεγάλη γκάμα οργανικών και «sintered» υλικών τριβής που έχουν αναπτυχθεί για κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Οι μεταλλικές πλάκες είναι κατασκευασμένες από ειδικούς χάλυβες, που έχουν υποστεί επεξεργασία για μεγιστοποίηση της απόδοσης.





Η άποψή μας


Τα premium προιόντα της Newfren καλύπτουν κάθε τύπο μοτοσυκλέτας, scooter ή παπιού και υπάρχουν διαφορετικές σειρές ανάλογα με τη χρήση (τουριστική, αγωνιστική, εκτός δρόμου κ.λ.π), προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή, πηγαίνοντας το επίπεδο της πέδησης ένα βήμα παρακάτω.

Στο κατάστημά μας Motoracing.gr μπορέιετε να βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας Newfren σε μοναδικές τιμές και δυαντότητα καθοδήγησης από έμπειρους γνώστες της αγοράς με διαρκή ενημέρωση καινούργιων προϊόντων και τεχνολογιών.








« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG