ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SCOOTER - ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ- ΠΑΤΙΝΙΑ

Ηλεκτρικά πατίνια Yadea στο Motoracing Καβάλα


13/08/2022
Ηλεκτρικά πατίνια Yadea στο Motoracing Καβάλα


Τα ηλεκτρικά πατίνια (electrick kick) είναι τα ιδανικά μέσα για μικρές αστικές διαδρομές και το Motoracing με έδρα στην Καβάλα θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή αγορά.

Κοιτώντας γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι όλο και περισσότεροι γνωρίζουν τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης με τα ηλεκτρικά πατίνια.

Η συγκεκριμένη τάση έχει λογική, καθώς είναι πρακτικά και βολικά για σύντομες μετακινήσεις μέσα στον αστικό ιστό. Και κυρίως, η μεταφορά τους στα ΜΜΜ είναι πανεύκολη.


To
Motoracing για το σκοπό αυτό έχει έρθει σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Moto Trend και σας παρουσιάζει τα νέα ηλεκτρικά πατίνια πόλης της εταιρείας YADEA.


Η YADEA είναι εταιρεία με παραγωγή αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το εργοστάσιο ιδρύθηκε το 2001 στην Κίνα με στόχο την δυναμική επέκταση στην εγχώρια αγορά. Το 2007 ξεκίνησε τις εξαγωγές και μέσα σε 10 χρόνια κατέκτησε την πρώτη θέση στην παραγωγή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, scooter και ποδηλάτων στον κόσμο. Μία θέση που όχι απλά κρατάει μέχρι σήμερα, αλλά παγιώνεται ολοένα, καθώς έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης πωλήσεων.


Στα πλαίσια της ραγδαίας αύξησης ζήτησης ηλεκτρικών οχημάτων, η YADEA παρουσιάζει μία πλήρη γκάμα από ηλεκτρικά πατίνια σύγχρονης τεχνολογίας για τις καθημερινές σας μετακινήσεις εντός των μεγάλων αστικών κέντρων.

Πρακτική καθημερινότητα = Ηλεκτρικά πατίνια YADEA

Μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους είναι το μέγεθος και το βάρος. Τα πατίνια της συγκεκριμένης εταιρείας είναι αναδιπλούμενα. Προφανώς για τη διευκόλυνση του χρήστη εάν επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο άλλο μέσο ή και με το ασανσέρ.



Ισχυρός κινητήρας

Τα ηλεκτρικά πατίνια της εταιρείας Yadea φημίζονται για την δύναμή τους. Συγκεκριμένα το KS5 PRO έχει ισχύ κινητήρα έως 700w, που σημαίνει ότι μπορεί να αποδώσει έως 45 kmh τελική ταχύτητα, ενώ το μέγιστο βάρος του αναβάτη μπορεί να ανέλθει έως τα 120 κιλά.

Σε αντίθεση με το KS3 όπου η ισχύς του είναι στα 500w και απευθύνεται σε άτομα που διανύουν μικρότερες αποστάσεις. Σε αυτή την περίπτωση η τελική του ταχύτητα κυμαίνεται στα 25 kmh και το μέγιστο βάρος του αναβάτη στα 100 κιλά.

Τέλος το πιο μικρό και βολικό το KS5 έχει μέγιστη ισχύ τα 250w και τελική ταχύτητα στα 25 kmh για τους λάτρεις της ευελιξίας.


Τα κατάλληλα φρένα

Τα ηλεκτρικά φρένα βοηθούν στη φόρτιση της μπαταρίας και τα συναντάμε σε 2 τύπους μηχανικών φρένων:

Δισκόφρενα: Αν και χρειάζονται συχνή συντήρηση και αλλαγή στα τακάκια και τους δίσκους, έχουν άριστη απόδοση. Εάν τα επιλέξεις, απλά φρόντισέ τα

Ταμπούρα: Ένα σύστημα στο κέντρο του τροχού. Δεν έχουν τόσες απαιτήσεις όσο τα δισκόφρενα, όμως δεν έχουν και την ίδια απόδοση.




Επιπλέον, όλα τα ηλεκτρικά πατίνια της εταιρείας Yadea διαθέτουν διπλά συστήματα πέδησης, καθώς και αντιολισθητική τεχνολογία.


Ελαστικά

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Yadea έχουν συμπαγή ελαστικά. Δηλαδή ιδιαίτερα ανθεκτικές κατασκευές, οι οποίες δεν έχουν ανάγκη συντήρησης, ωστόσο μεταφέρουν τους κραδασμούς.


Για πιο ομαλές μετακινήσεις υπάρχουν τα πνευματικά ελαστικά. Πέρα από άνεση, προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία, όμως χρειάζονται τακτικό φούσκωμα και συντήρηση.


Άλλα χαρακτηριστικά

Αδιάβροχη τεχνολογία: Εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει βραχυκύκλωμα εάν περάσεις από δρόμο με νερό ή πέσεις σε κάποια λακκούβα.


Smart λειτουργία: Σύνδεση με το κινητό για πολλές περισσότερες επιλογές στον χρήστη.


Cruise Control: Το σύστημα υποβοήθησης του αναβάτη. Με αυτό τον τρόπο το πατίνι ελέγχει κατά ένα μέρος την διαδρομή.


Pedestrian Mode: Θέτει ως ανώτατο όριο τα 6 χλμ./ώρα, έτσι ώστε να μπορείς να κυκλοφορήσεις με ασφάλεια πάνω στο πεζοδρόμιο.


 


Τιμή και αυτονομία 

Οι περισσότεροι εστιάζουν κυρίως στο κόστος και την αυτονομία. Καλό θα ήταν όμως να προσμετρήσεις και τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όχι μόνο τη μεταξύ τους σχέση.


Ένα ηλεκτρικό πατίνι δεν είναι απλά χιλιόμετρα, αλλά και άνεση και ποιότητα. Μην ξεχνάτε ότι όσα υπόσχεται η εταιρεία Yadea, αποτελούν δείκτες που έχουν μετρηθεί με νέες μπαταρίες και οι δοκιμές έχουν γίνει με ενήλικες 70 κιλών και άνω. Οπότε τα περισσότερα πατίνια θα βγάλουν από 45 έως 60 χιλιόμετρα αυτονομία με την πρώτη κιόλας φόρτιση.

  


Για περισσότερες πληροφορίες & απορίες:

www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 


65403 Καβάλα


Τηλ.: 
2510200570

Email:info@motoracing.gr  



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG