ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Μπαταρίες μηχανής DYNAVOLT


18/08/2023
Μπαταρίες μηχανής DYNAVOLT


''Η εταιρεία DYNAVOLT ιδρύθηκε το 1986 στην Ταϊλάνδη και εξελίχθηκε από ένα τοπικό εργοστάσιο σε έναν παγκόσμιο προμηθευτή ενέργειας. Κατασκευάζει υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά αποδοτικές μπαταρίες και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως και οι μπαταρίες της χρησιμοποιούνται σαν πρώτη επιλογή σε γνωστές μάρκες μοτοσυκλετών όπως BMW, Triumph, Piaggio, Honda, Polaris και Harley-Davidson.''


Η εταιρεία DYNAVOLT είναι ο πρώτος κατασκευαστής παγκοσμίως, που έφερε στην αγορά την «Nano-Gel» μπαταρία μοτοσυκλέτας. Οι Nano-Gel μπαταρίες της DYNAVOLT είναι επί της ουσίας SLA activated, με 30% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από οποιαδήποτε GEL μπαταρία, παρέχοντας μακρύτερο χρόνο διατήρησης του φορτίου και περισσότερο ρεύμα. Χρησιμοποιώντας ειδικά πρόσθετα συν-διαλυτά (co-soluble) με την nano-gel (γέλη) αποκτά ενισχυμένη αγωγιμότητα και χαμηλή ηλεκτροχημική πόλωση. Αυτό σημαίνει αργή πτώση τάσης κατά την εκφόρτιση και μεγαλύτερη ικανότητα ανάκτησης από βαθιά εκφόρτιση. Μια συνηθισμένη μπαταρία GEL SLA εμφανίζει στρωματοποίηση του θειϊκού οξέος λόγω της βαρύτητας και της ανάδευσης του αερίου που παράγεται καθώς φορτίζεται, με αποτέλεσμα την διάβρωση των πλακών της μπαταρίας και μειωμένη διάρκεια ζωής, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με το Nano-Gel και τον τρόπο που λειτουργεί.



Το Nano-Gel αποτελείται κυρίως από πυρίτιο, στην δομή του οποίου υπάρχει ένας μικροσκοπικός αριθμός κενών που κάνουν το οξυγόνο που παράγεται από το θετικό ηλεκτρόδιο της μπαταρίας να μετακινηθεί ομαλά στην πλάκα του αρνητικού και έτσι ο ρυθμός απώλειας υγρών είναι χαμηλότερος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πυρίτιο είναι υψηλής ποιότητας και εισάγεται από τη Γερμανία. Βασικό στοιχείο υπεροχής της Nano-Gel τεχνολογίας είναι ότι παρατείνεται η εκφόρτιση της μπαταρίας όταν δεν χρησιμοποιείται κατά 50%.

"Συνεχής καινοτομία, με ταυτόχρονη διατήρηση της ηθικής''



Εκτός από τις Nano-Gel η DYNAVOLT παράγει επίσης μπαταρίες με υγρά (lead-acid) σε πληθώρα από πρότυπα και τύπους μπαταριών για μοτοσυκλέτες (Street, Adventure, On-Off, Enduro, Motocross κ.α.), scooter, παπάκια και ATV (γουρούνες) που διατίθενται στην αγορά. Επίσης έχει μεγάλη παρουσία στους αγώνες μοτοσυκλετών MOTOGP2, WSBK με την ομάδα της BMW, MOTOE και στο βρεττανικό πρωτάθλημα με την ομάδα της TRIUMPH, με πολύ μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ της.



Τις μπαταρίες DYNAVOLT μπορείτε να τις βρείτε τώρα και στο κατάστημά μας Motoracing.gr, σε μοναδικές τιμές και εκπλήξεις που αφορούν εκπτωτικές προσφορές!!


Περισσότερες πληροφορίες

www.motoracing.gr

Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr





« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG