ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Λιπαντικά-λάδια Motul μοτοσυκλέτας & scooter


16/09/2023
Λιπαντικά-λάδια Motul μοτοσυκλέτας & scooter


Για 3η συνεχή χρονιά, η μάρκα με τα καλύτερα λιπαντικά αναδείχθηκε η MOTUL!!

Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών κινητήρων, για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητάς της Motul Tech.

H Motul είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την 160χρονη ιστορία της, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ενεργό συμμετοχή της στις αγωνιστικές διοργανώσεις. Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρεία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 
100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε  από την αεροναυπηγική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η ΜΟΤUL απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.


Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 
Hours  of  Le  Mans  (αυτοκινήτου  και  μοτοσυκλέτας),  FIA  World  Endurance Championship, Super GT, IRC, Drift, Pikes Peak, Japanese championship SUPER FORMULA, Blancpain Endurance Series, FIA Lotus Cup Europe, MotoGP, World Superbike, World MX, Endurance World Championship, Supercross, IOM TT, Motul FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Rallycross, F1 Boat και πολλές ακόμη.


Τα λιπαντικά μειώνουν τις τριβές σε κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων και είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για την καλή λειτουργία και τη μακροζωία του κινητήρα. Είναι λοιπόν λογικό οι αναβάτες να μη συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο. Για το λόγο αυτό ψήφισαν τη Motul ως την καλύτερη εταιρεία λιπαντικών για το 2021. Συνολικά 3.796 αναβάτες την επέλεξαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης.


Ο ρόλος των λιπαντικών είναι πολύπλευρος αφού εκτός από τη μείωση των τριβών, φροντίζουν στο να απομακρύνουν τις διάφορες επικαθίσεις από το εσωτερικό του κινητήρα και σε συνδυασμό με το σύστημα ψύξης βοηθούν στο να παραμένει η θερμοκρασία του σε φυσιολογικά επίπεδα. Σήμερα, η γκάμα προϊόντων της Motul δεν περιορίζεται μόνο σε υψηλής ποιότητας λιπαντικά κινητήρων, αλλά περιλαμβάνει υγρά φρένων και ψυκτικά υγρά, λιπαντικά κιβωτίων ταχυτήτων, λάδια πιρουνιών και αμορτισέρ, αλλά και είδη περιποίησης και φροντίδας μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου.

Σειρά 5100 10W-40 4T

Λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese® και βασισμένο στην τεχνολογία Εστέρων, σχεδιασμένο για τετράχρονους κινητήρες. Βελτιωμένη αντοχή στη διάτμηση. Ομαλή αλλαγή ταχυτήτων. Πληροί τις προδιαγραφές JASO MA2 για βέλτιστη απόδοση υγρού συμπλέκτης. Κατάλληλο για καταλυτικούς μετατροπείς.




Σειρά 5100 15W-50 4T

Λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese® και βασισμένο στην τεχνολογία Εστέρων. Υψηλή προστασία του κιβωτίου ταχυτήτων, που επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του. Το συγκεκριμένο ιξώδες προσφέρει αντοχή στην αραίωση από καύσιμο, μειώνει την κατανάλωση λιπαντικού και εξασφαλίζει ομαλή αλλαγή ταχυτήτων.




Σειρά 3000 20W-50 4T

Λιπαντικό για τετράχρονους κινητήρες . Προσφέρει προστασία του κιβωτίου ταχυτήτων. Πληροί τις προδιαγραφές της Harley-Davidson®. Πληροί επίσης την προδιαγραφή JASO MA2 για συμβατότητα υγρού συμπλέκτη. Κατάλληλο για καταλυτικούς κινητήρες.




Σειρά SCOOTER EXPERT 10W-40 MA 4T

Λιπαντικό Τεχνολογίας Technosynthese®, για 4-χρονα scooters, maxi-scooters και παπιά τελευταίας γενιάς. Ειδικά εξελιγμένο για τις ιδιαίτερες και αντικρουόμενες απαιτήσεις της κίνησης στην πόλη (αυτόματη/ημιαυτόματη μετάδοση, παρατεταμένη λειτουργία σε υψηλούς ρυθμούς περιστροφής και στο ρελαντί, συνεχείς εναλλαγές φορτίου, περιορισμένη ψύξη). Συμβατό με καταλύτες & αισθητήρες εξαγωγής. Εξαιρετική αντοχή λιπαντικού φιλμ και θερμική σταθερότητα. Εμποδίζει τη συσσώρευση καταλοίπων. Χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.


 

Σειρά SCOOTER POWER 5W-40 MA 4T

100% συνθετικό λιπαντικό σχεδιασμένο για τετράχρονα πρόσφατης κατασκευής σκούτερ και maxi-σκούτερ, κυβισμού από 50cc έως 650cc, με ή χωρίς καταλυτικούς μετατροπείς. Ο βαθμός ιξώδους SAE 5W-40 ανταποκρίνεται στις πιο πρόσφατες προδιαγραφές κατασκευαστών. Βελτιώνει την εκκίνηση του κινητήρα σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα μειώνει την φθορά.




Ψυκτικό υγρό MOTOCOOL EXPERT -37°C

Έτοιμο για χρήση ψυκτικό υγρό για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών: road, off road, scooter, ATV, quads… . Να μην αναμιγνύεται με νερό!

Τεχνολογίας HOAT (Nitrite free, amine free, phosphate free)




Λιπαντικό σπρέι αλυσίδας MC CARE CHAIN LUBE FACTORY LINE

Λιπαντικό για αλυσίδες αγώνων μοτοσικλέτας λευκού χρώματος. Προσφέρει ταχύτητα και αντοχή. Περιέχει ειδικά πρόσθετα για βέλτιστη αντοχή στη φθορά και τις υψηλές πιέσεις.









 

Περισσότερες πληροφορίες

www.motoracing.gr

Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG