ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Λιπαντικά-λάδια μηχανής Fuchs Silkolene νέας Γερμανικής τεχνολογίας


18/03/2022
Λιπαντικά-λάδια μηχανής Fuchs Silkolene νέας Γερμανικής τεχνολογίας


Ο όμιλος


O όμιλος FUCHS PETROLUB SE είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής λιπαντικών παγκοσμίως.

Αποτελείται από 55 εταιρείες και 34 εργοστάσια παραγωγής και τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία προϊόντα λιπαντικών και φροντίδας. Στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονται βιομηχανίες αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, αεροσκαφών, αεροδιαστημικής, ορυχείων, υαλουργίας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τροφίμων.



Με τεράστια εμπειρία σε πολλούς βιομηχανικούς κλάδους, ο όμιλος FUCHS υπερηφανεύεται για την παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων που εξελίσσονται μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, παρέχοντας λύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς λιπαντικών που δραστηριοποιείται.


Συνεχής εξέλιξη

Έχει αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό τμήμα έρευνας και εξέλιξης (R&D), στελεχωμένο με περισσότερους από 400 χημικούς, μηχανικούς και ειδικούς που εργάζονται σε περισσότερα από 40 εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.



Ο όμιλος FUCHS είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης-προμηθευτής λιπαντικών για παγκόσμιες μάρκες παραγωγής οχημάτων, όπως η Audi, η Mercedes Benz, η BMW, η VW, η Rolls Royce, η Toyota, η Jaguar Land Rover, η Honda, η Kawasaki, η Aprillia κ.ά.


Σαν ένας προμηθευτής πρώτης τοποθέτησης (ΟΕΜ) στη βιομηχανία οχημάτων, έχει συνεχή επαφή με τους κατασκευαστές, τους προμηθευτές εξαρτημάτων και άλλους φορείς της βιομηχανίας, διατηρώντας έτσι τεχνικά πλεονεκτήματα, βρισκόμενος στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας των λιπαντικών.


Silkolene


Το 1996 ό όμιλος FUCHS εξαγοράζει τη SILKOLENE (ίδρυση το 1908) δημιουργώντας έτσι τη θυγατρική FUCHS Lubricants (UK).

Η FUCHS UK τροφοδοτεί παγκοσμίως τον όμιλο με τα λιπαντικά μοτοσικλέτας SILKOLENE.


Με περισσότερα από 100 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, η SILKOLENE έχει εξελιχτεί σε μία ηγετική μάρκα λιπαντικών, αφιερωμένη σήμερα 100% στα λιπαντικά μοτοσικλέτας. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως.


Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται ένα εκτενές πρόγραμμα ανάπτυξης νέων λιπαντικών. Η συνεχής έρευνα οδήγησε στη δημιουργία καινοτόμων χημικών συνθέσεων και προσθέτων νέας τεχνολογίας, εξελιγμένα ειδικά για τα λιπαντικά μοτοσικλετών.



Οι άριστοι τύποι βασικών λιπαντικών που χρησιμοποιούνται, σε συνδυασμό με τα πρόσθετα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση των επιθυμητών αποδόσεων κάθε λιπαντικού και τη βέλτιστη τροποποίηση των συντελεστών τριβής. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σταθεροί τροποποιητές ιξώδους για επίτευξη χαμηλής διάτμησης.


Τα SILKOLENE υπερκαλύπτουν τα πρότυπα JASO MA2, που αναπτύχθηκαν ειδικά από τη βιομηχανία μοτοσικλέτας.


Καινοτόμα τεχνολογία

Η εταιρεία λιπαντικών Fuchs-Silkolene διαθέτει μια νέα σειρά προϊόντων που βασίζονται στην καινοτόμο τεχνολογία XP που προσφέρει εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου και λαδιού, περισσότερες προδιαγραφές API και αυξημένη ισχύ κινητήρα.


Η νέα τεχνολογία Γερμανικής προέλευσης XP της Fuchs - Silkolene οδήγησε στη δημιουργία της τελευταίας γενιάς βασικών λιπαντικών και προσθέτων, των οποίων οι φόρμουλες έχουν αποδειχθεί σε αγώνες μοτοσυκλετών υψηλού κυβισμού και έχουν μεταφερθεί στις σειρές Silkolene Pro και Comp. Το κύριο χαρακτηριστικό τον εν λόγω λιπαντικών είναι ότι επιτυγχάνουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, πολύ υψηλή προστασία του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης, χαμηλότερη κατανάλωση λαδιού και αυξημένη ισχύ. Επιπλέον, αυτά τα νέα λιπαντικά βοηθούν στην καταπολέμηση της φθοράς και της τριβής του κινητήρα σε όλους τους τύπους συνθηκών, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και κρύες εκκινήσεις.


Τεχνολογία Pro 4 XP: συνθετικό λιπαντικό εστέρα υψηλών επιδόσεων για τετράχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών. Προδιαγραφές: Pro 4 10W-40 XP, Pro 4 10W-60 XP, Pro 4 15W-50 XP.



Comp 4 XP
Technology: λάδι με βάση τον εστέρα υψηλών επιδόσεων για τετράχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών. Διαθέτει εγκρίσεις JASO MA 2 / API SL. Προδιαγραφές: Comp 4 10W-30 XP, Comp 4 10W-40 XP, Comp 4 15W-50 XP, Comp 4 20W-50 XP.


Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα νέα λιπαντικά μοτοσυκλετών & scooter δεν έχετε παρά να επισκευτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Motoracing.gr και να δείτε την πλήρη γκάμα της Fuchs - Silkolene σε λιπαντικά, καθαριστικά, σπρει αλυσίδας, βαλβολίνες, αντιψυκτικά, υγρά φρένων, λάδια ανρτήσεων κ.α. και να μοιραστείτε μαζί μας την πρωτόγνωρη εμπειρία σας. 


Περισσότερες πληροφορίες


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 


65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG