ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Λιπαντικά-λάδια κινητήρα μηχανής IP Ιταλικής κατασκευής


21/01/2023
Λιπαντικά-λάδια κινητήρα μηχανής IP Ιταλικής κατασκευής


Τα προηγμένα λιπαντικά κινητήρα της Ιταλικής IP έρχονται τώρα και στο Motoracing…….


Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για το κατάστημα Motoracing με έδρα την πόλη της Καβάλας, το οποίο ξεκινάει άμεσα την έναρξη της συνεργασίας του με τα Ιταλικής προέλευσης λιπαντικά Italiana Petroli (IP) του ομίλου API. O συγκεκριμένος Όμιλος δραστηριοποιείται από το 1933 στον χώρο των καυσίμων και των λιπαντικών με 5.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ιταλία, εξελιγμένο δίκτυο logistics και ιδιόκτητα διυλιστήρια. Στόχος αυτού του τεράστιου δικτύου πρατηρίων καυσίμων - λιπαντικών είναι να εξυπηρετείται ακόμα και ο τελευταίος κάτοικος στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ιταλίας. Το δίκτυο της ΑPI αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο καυσίμων - λιπαντικών στη γειτονική χώρα με πάνω από 12 εκατομμύρια πελάτες.

Ο Όμιλος ΑPI παράγει μια πλήρη σειρά λιπαντικών μάρκας IP, που προορίζονται για ελαφριά και βαριά αυτοκίνητα, τη γεωργία και τη βιομηχανία. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, σε συμμόρφωση με τις ενδείξεις που υπαγορεύει το πρωτόκολλο του Κιότο και αναφέρουν τις προδιαγραφές ACEA (Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων) σύμφωνα με τις οποίες κάθε λιπαντικό απαιτείται να ελαχιστοποιεί τις τριβές στο εσωτερικό του κινητήρα, να διευκολύνει την παροχή ισχύος και να μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Ενώσεις σωστά επιλεγμένων ορυκτών και συνθετικών βάσεων και πρόσθετα τελευταίας γενιάς εγγυώνται μέγιστη προστασία από τη φθορά των σύγχρονων, αλλά και προηγούμενης γενιάς κινητήρων. Τα λιπαντικά με συνθετική βάση έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα αλλαγής λαδιών, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Motoracing.gr) μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της IP, που χαρακτηρίζονται από κορυφαία σχέση ποιότητας – τιμής. Η γκάμα λιπαντικών μοτοσυκλέτας είναι ολοκληρωμένη καθώς περιλαμβάνει λιπαντικά για τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών, scooter και πάπιας, λάδια πιρουνιού, αντιψυκτικά κινητήρα (παραφλού), υγρά φρένων και βαλβολίνες.

Σειρά Extra Raid

Λιπαντικά για moto IP 4T 15W50, 10W40, 5W40 & 20W50 EXTRA RAID ημισυνθετικό (1 λίτρο)

Λιπαντικό ημισυνθετικό πολυβαθμικό για τετράχρονους πολυβάλβιδους κινητήρες, με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη. Παρέχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και υψηλή θερμική σταθερότητα μειώνοντας την απώλεια του λιπαντικού. Εξαιρετική επίδοση απορρύπανσης και διασκορπισμού για τέλειο καθαρισμό του κινητήρα. Σταθερά ιξωδομετρικά χαρακτηριστικά, άριστη ρευστότητα στις χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να διευκολύνει την εκκίνηση και να διασφαλίζει την αποτελεσματική λίπανση του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης κίνησης.


Ταξινομήσεις: ACEA A3, API SJ, JASO MA-MA2


Βάρος: 1L



Σειρά Pro Gpx

Λιπαντικό για moto IP 2T PRO GPX 2 100% συνθετικό (1 λίτρο) 


100% συνθετικό λιπαντικό για δίχρονους κινητήρες, αερόψυκτους ή υδρόψυκτους, με σύστημα άμεσου ψεκασμού, υψηλής ιπποδύναμης, με υγρό ή ξηρό συμπλέκτη. Υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια που καθορίζονται από τις παρακάτω προδιαγραφές. Η σύνθεση του εξασφαλίζει επίσης την αποτελεσματικότητα του καταλύτη στις μεγάλες διαδρομές.


Ταξινομήσεις απόδοσης: JASO FC, API TC, ISO-L-EDG

Βάρος: 1L


Αντιψυκτικά υγρά - 38o C

Αντιψυκτικό προστατευτικό υγρό για χρήση σε κυκλώματα ψύξης των οχημάτων. Απαλλαγμένο απο αμινοξέα, νιτρώδη και φωσφορικά άλατα. Κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί απευθείας ως ψυκτικό συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων "κλειστών" κυκλωμάτων ψύξης. Προστατεύει μέχρι τους - 38°C

Βάρος: 4L


Βαλβολίνες

Bαλβολίνη 85W140 & 80W90 υψηλής ποιότητας για κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά μοτοσυκλετών & Scooter IP Pontiax HD 1L 

Οι βαλβολίνες Pontiax HD περιέχουν πρόσθετα EP που τους δίνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υψηλός δείκτης ιξώδους, ο οποίος διασφαλίζει τη σταθερότητα τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας, χαμηλό σημείο πήξης, εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, προστασία απο τη φθορά και χαμηλή τάση σχηματισμού αφρού.

Ταξινομήσεις: API GL-5

Βάρος: 1L








Υγρά φρένων

Υγρά φρέν προδιαγραφών DOT-4 

Υγρό συνθετικής βάσης με πολύ υψηλό σημείο βρασμού, για χρήση σε υδραυλικά συστήματα πέδησης και υδραυλικούς συμπλέκτες. Δεν πρέπει να αναμιχθεί με προϊόντα εστερικής βάσης ή σιλικόνης για να αποφευχθεί η εισχώρηση της ατμοσφαιρικής υγρασίας στο υγρό, μειώνοντας έτσι το σημείο βρασμού του.

Επίπεδο απόδοσης: ISO 4925, SAE J 1703


Διαβαθμίσεις: DOT 4

Βάρος: 1L






Περισσότερες πληροφορίες


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 

65403 Καβάλα


Τηλ.: 2510200570


Email:info@motoracing.gr


 



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG