ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

 Επιλέξτε γάντια μοτοσυκλέτας - moto


08/01/2020
 Επιλέξτε γάντια μοτοσυκλέτας - moto
Η επιλογή γαντιών μοτοσυκλέτας αποτελεί ένα βασικό μέρος για κάθε αναβάτη μηχανής. Η σημασία που έχουν τα γάντια μηχανής είναι τεράστια, τόσο για την καλύτερη εμπειρία οδήγησης που θα σας προσφέρουν όσο και για την ασφάλεια των χεριών σας. Τα χέρια σας είναι το μέρος του σώματός σας που χρειάζεστε περισσότερο κατά την οδήγηση μιας μηχανής. Θα πρέπει λοιπόν να εφαρμόζουν σωστά στα χέρια σας, να είναι άνετα και να σας παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Πως όμως θα ξέρετε τι γάντια μοτοσυκλέτας να επιλέξετε;


 


Η σωστή επιλογή γαντιών μηχανής

Τα γάντια, αν και ένα από τα σημαντικότερα μέρη του εξοπλισμού ενός αναβάτη μηχανής, συχνά παραβλέπονται. Αρκετός κόσμος προβαίνει σε βιαστικές επιλογές μόνο και μόνο κρίνοντας την εμφάνισή τους. Ωστόσο κατά την αγορά σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και να δοκιμάσετε διάφορα γάντια από διαφορετικούς κατασκευαστές, μέχρι να βρείτε το κατάλληλο για εσάς ζευγάρι. Κατά την αγορά σας λοιπό σε γάντια μοτοσυκλέτας, θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε τέσσερις βασικούς παράγοντες.



 

Σωστή εφαρμογή στα χέρια

Τα γάντια που θα επιλέξετε θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα στο μέγεθος της παλάμης σας χωρίς ωστόσο να είναι σφιχτά. Τα χέρια σας είναι απαραίτητα για την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας, και πρέπει να έχουν ελευθερία στις κινήσεις τους. Έτσι τα γάντια που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας είναι άνετα και να σας επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό των χεριών σας.


Ασφάλεια

Τα περισσότερα γάντια μηχανής είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν ασφάλεια στα χέρια σας σε περίπτωση μιας πτώσεις. Πριν αγοράσετε τα δικά σας γάντια, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προστατευτικές ενισχύσεις (στα κόκαλα των δαχτύλων, στις παλάμες κλπ).

Να κρατούν τα χέρια σας ζεστά

Τα γάντια μηχανής αποτελούν τον καλύτερό σας φίλο τους χειμερινούς μήνες, αφού θα προστατέψουν τα χέρια σας από το κρύο. Θα πρέπει λοιπόν να σιγουρευτείτε ότι τα γάντια που θα αγοράσετε είναι ικανά να κρατήσουν την σωστή θερμοκρασία στα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με άνεση.

Εξαερισμός

Ένα τελευταίο που θα πρέπει να ελέγξετε είναι ο σωστός εξαερισμός των γαντιών. Ανάλογα πάντοτε με το υλικό κατασκευής των γαντιών και φυσικά το δέρμα σας, ο μη επαρκής εξαερισμός, μπορεί να σας προκαλέσει έντονη εφίδρωση. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι καθόλου βολικό κατά την οδήγηση. Θα πρέπει λοιπόν να σιγουρευτείτε ότι ναι μεν τα χέρια σας κρατιούνται ζεστά αλλά δεν ιδρώνουν. Μια συμβουλή που θα μπορούσαμε να σας δώσουμε είναι η επιλογή διαφορετικών τύπων γαντιών για το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Αγοράζοντας δύο διαφορετικά ζευγάρια γάντια μηχανής θα εξασφαλίσετε την καλύτερη οδήγησή σας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε
γάντια μοτοσυκλέτας για κάθε χρήση. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα γάντια της αγοράς. Η υψηλής τους ποιότητα σε συνδυασμό με την χαμηλή τους τιμή είμαστε σίγουροι ότι θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG