ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Συμβουλές για να διαλέξετε μπουφάν μηχανής


09/01/2020
Συμβουλές για να διαλέξετε μπουφάν μηχανής
Μετά τον οδηγό για το πώς να επιλέξετε κράνος μηχανής, ακολουθεί μια λίστα με συμβουλές για να διαλέξετε μπουφάν μηχανής. Ένα μπουφάν μηχανής φυσικά διαφέρει από την κλασική εικόνα που μπορεί να έχει αρκετός κόσμος για τα δερμάτινα μπουφάν. Αν και η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή σε αρκετούς αναβάτες μηχανής, ωστόσο δεν είναι η μοναδική. Εάν και εσείς αναζητάτε ένα μπουφάν μηχανής, καλό θα ήταν να διαβάσετε τις μικρές συμβουλές που σας ετοιμάσαμε παρακάτω, ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την επιλογή σας.

Συμβουλές για την επιλογή μπουφάν μηχανής


 

Ο βασικότερος φυσικά παράγοντας που θα επηρεάσει την τελική επιλογή σας θα είναι φυσικά το στυλ που σας προσφέρει το μπουφάν. Η ποικιλία σε σχέδια, υφάσματα και γενικά στυλ είναι κυριολεκτικά πάρα πολλές. Σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να ταιριάζει στις στυλιστικές σας απόψεις και θα σας κάνει να νιώθετε άνετα φορώντας το. Ωστόσο αυτός δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας. Πάμε να δούμε τι άλλο θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν.

Θερμοκρασία

Ένας από τους πολύ βασικούς παράγοντες που θα επηρεάσουν την επιλογή σας για αγορά μπουφάν μηχανής είναι φυσικά η θερμοκρασία που θα προσφέρει στο σώμα σας. Ένα μπουφάν μηχανής θα πρέπει να σας ζεσταίνει το χειμώνα και να μην σας βαραίνει το καλοκαίρι. Μια επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους μπουφάν, ένα για τον χειμώνα και τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες και ένα για το καλοκαίρι. Σε περίπτωση ωστόσο που θέλετε ένα μπουφάν που να σας καλύπτει για όλες τις περιόδους του χρόνου, ανεξαρτήτου θερμοκρασίας, τότε πιθανόν να αναζητήσετε ένα μπουφάν με εσωτερική αφαιρούμενη επένδυση. Αρκετά μπουφάν διαθέτουν επένδυση στο εσωτερικό του η οποία μπορεί να αφαιρεθεί τις ημέρες που κάνει πολύ ζέστη. Ένα πράγμα που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, είναι ότι ακόμη και τις θερμές μέρες του καλοκαιριού, ο αναβάτης μηχανής πρέπει να φοράει μπουφάν. Ο λόγος φυσικά είναι η ασφάλειά του σε περίπτωση μιας πτώσης. Ένα καλό μπουφάν μηχανής θα σας γλιτώσει από ένα μεγάλο ποσοστό τραυματισμών, αφού ο ειδικός σχεδιασμός του και τα προστατευτικά που φέρουν θα σας προστατέψουν. Αυτό λοιπόν είναι και το επόμενο κομμάτι στις συμβουλές για να διαλέξετε μπουφάν μηχανής.

Ασφάλεια

Όπως προαναφέραμε, ένα από τους σημαντικότερους λόγους που ένας αναβάτης μοτοσυκλέτας πρέπει να φοράει μπουφάν, πέραν της αντιμετώπισης του κρύου, είναι η προσωπική του ασφάλεια. Μαζί με το κράνος μηχανή, το μπουφάν είναι εκείνο που θα σας προστατέψει σε περίπτωση ενός ανεπιθύμητου ατυχήματος. Τα περισσότερα (εάν όχι όλα) μπουφάν μηχανής, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας παρέχουν μεγάλη ασφάλεια. Διαθέτουν εσωτερικά προστατευτικά στους αγκώνες και στους ώμους, τα σημεία δηλαδή που είναι πιο εκτεθειμένα σε μια πτώση. Καλό λοιπόν θα ήταν να ρωτήσετε και να επιβεβαιώσετε ότι το μπουφάν που θα αγοράσετε είναι ενισχυμένο με προστατευτικά τέτοιου είδους.

Υλικό

Το τελευταίο που αφήσαμε για την λίστα με τις συμβουλές για να διαλέξετε μπουφάν μηχανής είναι το υλικό από το οποίο θα είναι κατασκευασμένο το μπουφάν που θα επιλέξετε. Σας παρέχετε η δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο δερμάτινο μπουφάν, ή κάποιο από συνθετικό υλικό. Η επιλογή θα εξαρτηθεί τόσο από την χρήση για την οποία προορίζεται όσο και από το πώς εφαρμόζει στον σωματότυπό σας. Το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να βρείτε πολλές και διάφορες επιλογές σε ότι αφορά τα μπουφάν μηχανής. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το ποσό που έχετε σκοπό να διαθέσετε μπορείτε να βρείτε και την καταλληλότερη επιλογή. Για ακόμη μια φορά θα σας συμβουλεύαμε να μην σκεφτείτε το οικονομικό, αφού ένα καλό μπουφάν μηχανής όχι μόνο θα κρατήσει για πολλά χρόνια, θα σας προσφέρει και μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε μπουφάν μηχανής σε οικονομικές τιμές και με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας.


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG