ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO TIPS - SERVICE ΜΗΧΑΝΗΣ

Service μηχανής - scooter - πάπιας


23/02/2021
Service μηχανής - scooter - πάπιας

Το συνεργείο του Moto Racing, που εδρεύει στην Καβάλα παρέχει υπηρεσίες επισκευής & μετατροπής υψηλής ποιότητας ανεξάρτητα από τη μάρκα και το μοντέλο του δικύκλου. Οι εξειδικευμένες γνώσεις και το μεράκι των τεχνικών μας είναι τα απαραίτητα εφόδια που μας επιτρέπουν να δίνουμε άμεσα λύσεις επεμβαίνοντας μόνο εκεί που χρειάζεται, ώστε το scooter, το παπί ή η μοτοσυκλέτα σας,  να επιστρέφει στα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν και προπάντων σε άριστη κατάσταση.

Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο σε μοτοσυκλέτες Honda, Yamaha, Suzuki, KTM, Kawasaki, Piaggio, SYM και εξουσιοδοτημένο σε Keeway και Benelli. Την ομάδα του συνεργείου συντονίζει καθημερινά ο ιδιοκτήτης και μηχανικός Γιάννης Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος εργάζεται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1996 και έχει δουλέψει στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία όλων των προαναφερόμενων εταιριών.


Κατά τις επισκευές χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια & after market ανταλλακτικά υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, που εγγυώνται την καλή λειτουργία και τη μακροζωία του δικύκλου σας, ενώ παρέχεται εγγύηση για την εργασία και τα ανταλλακτικά. Η χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας κάνει εύκολο τον εντοπισμό του προβλήματος και κατʼ επέκταση την αντιμετώπισή του. Ο μικρός χρόνος παραμονής της μοτοσυκλέτας στο συνεργείο σημαίνει και μικρότερο κόστος για τον ιδιοκτήτη.




Διαγνωστικός - Ηλεκτρονικός Έλεγχος Εγκεφάλου για μοτοσυκλέτες και scooter


Σήμερα το εργαλείο διάγνωσης αποτελεί βασικό εξοπλισμό για κάθε συνεργείο Moto. Όποια και αν είναι η βλάβη, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της επιδιόρθωσής της να χρειαστεί η πρόσβαση στον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας για να καθαριστούν οι κωδικοί σφάλματος ή να ρυθμιστούν κατάλληλα τα εξαρτήματα αντικατάστασης και αυτό είναι εφικτό μόνο χρησιμοποιώντας ένα διαγνωστικό εργαλείο.

Το
συνεργείο μας διαθέτει διαγνωστικό εγκέφαλο της ΤΕΧΑ, ο οποία διατηρεί την αναμφισβήτητη ηγετική της θέση στον τομέα του μοτό. Η συσκευή της TEXA είναι για αναλογικού και ψηφιακού τύπου μετρήσεων, η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση από όλα τα παραδοσιακά τεστ διάγνωσης. Μας επιτρέπει την πλήρη διάγνωση πολλαπλών σημάτων και μπορεί να παρεμβαίνει σε μοτοσυκλέτες, σκούτερ και άλλου τύπου οχήματα.

Μας δίνεται η δυνατότητα διαγνωστικών τεστ για τις μπαταρίες, για τα συστήματα εκκίνησης και φόρτισης, εκτέλεση ηλεκτρικών διαγνωστικών ελέγχων, μέτρηση τάσης και αντίστασης χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο πολύμετρο και μέτρηση της πίεσης καυσίμου με έναν εξωτερικό αισθητήρα.

Σας παρέχουμε άμεσα και υπεύθυνα τη διάγνωση μονάδας εγκεφάλου της μοτοσυκλέτας, για την καλύτερη απόδοση της μηχανής και την ασφάλειά σας.





 

Τοποθέτηση Και Ζυγοστάθμιση Ελαστικών Μοτοσυκλέτας και scooter

Μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη γκάμα ελαστικών μοτοσυκλέτας, παπιού, scooter και ATV  που διαθέτει το κατάστημά μας τα κατάλληλα για τη μηχανή σας λάστιχα και το συνεργείο μας θα αναλάβει τη δωρεάν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση τους.

Οι τροχοί της μοτοσυκλέτας πρέπει να ζυγοσταθμίζονται μετά από κάθε νέα τοποθέτηση ελαστικών και μετέπειτα περιοδικά. Η ζυγοστάθμιση των τροχών συντελεί στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών, στην άνετη οδήγηση της μοτοσυκλέτας χωρίς ενοχλήσεις ή κραδασμούς στο τιμόνι, όπως επίσης προστατεύει την ανάρτηση, το σύστημα τιμονιού και τα ρουλεμάν.

Κάποια από τα σημάδια που υποδηλώνουν την ανάγκη ζυγοστάθμισης:
  

               •       Ανομοιόμορφη φθορά του πέλματος του ελαστικού
 

             •       Τρέμουλο στο τιμόνι κατά την οδήγηση, πιο αισθητό σε μεγάλες ταχύτητες
 

             •       Φθορά σε τμήματα του μπροστινού συστήματος της μηχανής και στρεσάρισμα



 


Καθαρισμός μπεκ μηχανής


Επίσης, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου service από το συνεργείο μας πραγματοποιείται καθαρισμός μπεκ για μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά με τη χρήση ειδικής συσκευής τελευταίας γενιάς.

Με τον καθαρισμό μπεκ θα βελτιώσετε αισθητά προβλήματα που σχετίζονται με την:

 

           •     Αυξημένη εκπομπή καυσαερίων

           •     Φτωχή οδιγική συμπεριφορά

           •     Μειωμένη απόδοση του κινητήρα

           •     Αυξημένη κατανάλωση καυσίμου

           •     Αστάθεια του ρελαντί


 



Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη της ποιότητας στο service μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών και scooter, όσο το δυνατόν πιο ψηλά προς όφελος των πελατών μας.


Για περισσότερες πληροφορίες:


Moto Racing


Κ. Τσολάκη, Καβάλα

Τηλ.: 2510 200570

Email:
info@motoracing.gr

 

 



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG