ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > SCOOTER KYMCO

Scooter Kymco X-Town 300i E5


02/03/2022
Scooter Kymco X-Town 300i E5

''To νεο X-Town 300i Euro 5 δεν ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της Kymco, καθώς η σπορ εμφάνιση η άνεση και ο πλούσιος εξοπλισμός που προσφέρει το καθιστούν ένα επιτυχημένο και σύγχρονο maxi scooter.''

Το X-Town 300i ABS είναι ένα maxi scooter μελετημένο στη λεπτομέρεια, που συνδυάζει προσωπικότητα, ποιότητα κατασκευής, χώρους, εξοπλισμό και compact διαστάσεις, ενώ παράλληλα είναι και ιδιαίτερα εύκολο σε χρήση και οδήγηση, μέσα ή/και έξω από την πόλη. Το X-Town 300 δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα “καθημερινό” και οικονομικό δίτροχο του οποίου η άνεση να μην λειτουργεί εις βάρος των αστικών του υποχρεώσεων ή και το αντίστροφο, απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα scooter του οποίου η ευελιξία να μην λειτουργεί εις βάρος της άνεσης.

Σχεδιασμός - Design

Ανανέωση έχουμε στα φωτιστικά σώματα, με το εμπρόσθιο να γίνεται τύπου Multibeam LED με φωτισμό ημέρας, ενώ και το πίσω φωτιστικό σώμα γίνεται τύπου LED διατηρώντας το σχέδιο X. Ακόμα, τα λογότυπα στο νέο μοντέλο είναι πιο σκούρα σε απόχρωση, ενώ σημεία όπως το ταμπλό, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη, το κάλυμμα της εξάτμισης, οι χειρολαβές και τα πλαϊνά τμήματα του τούνελ, έχουν απόχρωση ανθρακί αντί για μαύρη.

   


Κινητήρας

O κινητήρας των 276 κυβικών υφίσταται μικρές αλλαγές για να εναρμονιστεί με τις Euro 5 προδιαγραφές, με την απόδοση του να ανέρχεται στους 23 ίππους/7.500 σ.α.λ. και 
23,5Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Η ανακοινώσιμη κατανάλωση του ανέρχεται στα 3,3 λτ/100 χλμ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού.


Εργονομία - πρακτικότητα

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη, μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face. Κεντρικό και πλαϊνό σταντ είναι πανεύκολα στη χρήση τους, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις χειρολαβές του συνεπιβάτη. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός στο κέντρο με δύο στρογγυλά αναλογικά όργανα εκατέρωθεν, παρέχει πλήρεις ενδείξεις αλλά και trip computer, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο και λειτουργικό στην καθημερινότητα.


   


Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική λειτουργία, στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει θύρα USB ενώ για τον ανεφοδιασμό βενζίνης δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας, καθόσον η τάπα πλήρωσης είναι στο τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη. Οι προερχόμενοι από μοτοσυκλέτα οδηγοί θα εκτιμήσουν τις ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων και τους καθρέφτες με τα κοντά μπράτσα και την άριστη ορατότητα.





Οδική συμπεριφορά

Ο τομέας στον οποίο διαπρέπει όμως το scooter της δοκιμής, είναι αυτός της ευελιξίας! Με το τιμόνι να κόβει αρκετά και να υπακούει αμεσότατα στις εντολές του αναβάτη, το X-Town 300i εντυπωσιάζει με την ικανότητα πραγματοποίησης ελιγμών, δεδομένου του συνολικού του όγκου. Μεγάλη συνδρομή σε αυτή του την ιδιότητα παίζει ένα άλλο χαρακτηριστικό, το πολύ καλό  και ουδέτερο ζύγισμα, που προσδίδει μια πολύ ελαφριά αίσθηση. Αυτό που μένει σαν εντύπωση λοιπόν, είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο ευέλικτα GT scooter της αγοράς και αξίζουν μπράβο στην KYMCO για το πώς κατάφερε να το πετύχει, χωρίς αυτό να λειτουργήσει εις βάρος άλλων χαρακτηριστικών.


Η κάλυψη από τον αέρα είναι καλή και το X-Town 300i δεν θα πει όχι σε αποδράσεις έκτος πόλης, μεταφέροντας αναβάτη και συνεπιβάτη, άνετα στον προορισμό τους. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει επίσης στα φρένα, ένας τομέας όπου η KYMCO δίνει ιδιαίτερη σημασία. Άψογο λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση το σύστημα πέδησης, με πολύ καλή αίσθηση, αποτελεσματικότατο ABS και ισχύ αρκετή για να ακινητοποιηθεί το scooter από οποιαδήποτε ταχύτητα με ασφάλεια, ανεξαρτήτως του φορτίου του. Στον τομέα της κατανάλωσης, η μέση τιμή που καταγράψαμε ήταν περίπου 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, μεταβαλλόμενη ελάχιστα προς τα πάνω, σε πιο δυναμική οδήγηση.




To Motoracing λειτουργεί ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Kymco στην Καβάλα (Ανταλλακτικά-Πωλήσεις-Service) και εξειδικεύεται σε βάθος για κάθε μοντέλο της, καθώς και στην παροχή εξουσιοδοτημένου service και γνήσιων εγγυημένων ανταλλακτικών της Kymco.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα από τα καινούρια scooter Kymco της κατηγορίας Euro 5, το 
Agility 16+ 125i, το People-s 125i ABS, το Agility 16+ 200i, το People-s 200i ABS, το X-Town CT300i ABS, το Downtown 350i ABS, το DT X360 ABS/TCS, το Xciting s 400i ABS/TCS, το Ak 550i  ABS κ.α. Σε μοναδικές τιμές της αγοράς, επίσης σας παρέχουμε την δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2510200570. 

Διατίθεται σε δύο χρώμα: Γκρι ματ & λευκό

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας:

Τύπος: Υγρόψυκτος
 
Τροφοδοσία: ψεκασμός

Κυβισμός (cc): 276

Ισχύς: 16,8kw (23ps)/7500rpm 

Ροπή: 23,5Nm/6500rpm

Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI

Εκκίνηση: Μίζα 

Ρεζερβουάρ βενζίνης (Lt): 13

Μετάδοση:

Τύπος: Συνεχώς μεταβαλλόμενη με ιμάντα

Συμπλέκτης: Αυτόματος φυγοκεκτρικός

Πλαίσιο:

Μεταξόνιο (mm): 1545

Διαστάσεις Μ/Π/Υ (mm): 2250/800/1385

Υψος σέλας (mm): 760

Βάρος (kgr): 181

Φρένα:

Εμπρός / πίσω: Δισκόφρενο & ABS / Δισκόφενο & ABS

Ελαστικά εμπρός: 120/80-14 TL

Πίσω: 150/70-13 TL






« Επιστροφή




Έχετε δει πρόσφατα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG