ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO TIPS - SERVICE ΜΗΧΑΝΗΣ

Εξουσιοδοτημένο Service μοτοσυκλετών Benelli


04/11/2021
Εξουσιοδοτημένο Service μοτοσυκλετών Benelli
Επειδή η εμπειρία μετράει όταν έρθει η ώρα του service, μην ψάχνεις άσκοπα δεξιά κι αριστερά, απλά πήγαινε στο Motoracing (επίσημος συνεργάτης Benelli & Keeway).

Στο συνεργείο του Motoracing δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της συντήρησης μοτοσυκλετών βρίσκεται στην υπηρεσία του πελάτη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς μέσα από σεμινάρια πάνω στις νέες μοτοσυκλέτες και τις τεχνολογίες της Benelli και χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα με πλήρως ενημερωμένο λογισμικό, ώστε να μπορούν να αναλάβουν την επισκευή οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας Benelli και όχι μόνο. Για κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και επώνυμα αναλώσιμα από την μητρική εταιρεία Benelli, τα οποία είναι και τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την καλή λειτουργία και τη μακροζωία της μηχανής σας.




Οι υπηρεσίες μας:

  - Εξειδικευμένο service μοτοσυκλετών, scooter & παπιών

  - Βελτιώσεις

  - Μετατροπές

  - Προετοιμασία για το ΚΤΕΟ

  - Πώληση καινούριων μοτοσυκλετών Benelli & scooter Keeway

  - Ελαστικά μηχανών, scooter, παπιών & ATV

  - Ανταλλακτικά (γνήσια & after market)

  - Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας & αναβάτη


Στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου service σαν συνεργείο ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες, ώστε να σας ανταποδώσουμε με τον καλύτερο  δυνατό τρόπο την εχεμύθεια και την εμπιστοσύνη που δείχνετε προς το πρόσωπό μας και πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Οι διαδικασίες αυτές περιλαμβάνουν:


Το σέρβις φρένων


Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μετά την επόμενη στροφή. Γι' αυτό, τα φρένα σου θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση κάθε στιγμή. Έχουμε εκπαιδευμένους μηχανικούς, που ελέγχουν την κάθε λεπτομέρεια στα φρένα σου. Έτσι ώστε να μπορείς να βασίζεσαι εκατό τοις εκατό στη μοτοσικλέτα σου. Και πάντα να έχεις τις απαιτούμενες εφεδρείες. Για ότι και αν συμβαίνει.


Τον έλεγχο της μπαταρίας



 


Μετά από μακρύ χειμώνα ή διακοπή για αρκετές εβδομάδες, η ζημιά έρχεται συνήθως ακριβώς τη λάθος στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που οι επαγγελματίες του συνεργείου μας ελέγχουν επιμελώς τη μπαταρία σου - και την αντικαθιστούν, αν χρειάζεται. Έτσι ώστε η μηχανή σου να είναι πάντα έτοιμη για να φύγει. Χωρίς εάν και αλλά.


Τον έλεγχο του φίλτρου αέρα


Οι μηχανικοί μας γνωρίζουν ότι μόνο ένας κινητήρας που μπορεί να αναπνέει πετυχαίνει την πλήρη απόδοσή του. Γι' αυτό αλλάζουμε το φίλτρο αέρα της μοτοσικλέτας σου χωρίς καθυστέρηση. Ανεξάρτητα αν είσαι στην πίστα αγώνων ή στα πέρατα του κόσμου.


Τον έλεγχο του μπουζί




Ο κινητήρας δεν χρειάζεται πειράματα. Γι' αυτό οι μηχανικοί μας, χρησιμοποιούν μόνο αξιόπιστα μπουζί της εταιρείας NGK. Για άριστα χαρακτηριστικά λειτουργίας και χαμηλή κατανάλωση σε όλες τις συνθήκες. Το επόμενο ταξίδι σε περιμένει.

Το σέρβις λαδιού

   


Ξέρουμε τι χρειάζεται η μοτοσικλέτα σας και ποιο είναι το καλύτερο λάδι και τα σωστά φίλτρα, με έμφαση στα λιπαντικά Bel-Ray και Eneos που φημίζονται για τις υψηλές προδιαγραφές τους. Γιατί μόνο με αυτό το συνδυασμό μπορείτε να έχετε την καλύτερη απόδοση του κινητήρα σας. Ελέγχουμε επίσης το εσωτερικό του μηχανισμού κίνησης. Έτσι ώστε μοτοσικλέτα σας να λειτουργεί τέλεια, ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.

Τον διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου


Σήμερα το εργαλείο διάγνωσης αποτελεί βασικό εξοπλισμό για κάθε συνεργείο Moto. Όποια και αν είναι η βλάβη, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της επιδιόρθωσής της να χρειαστεί η πρόσβαση στον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας για να καθαριστούν οι κωδικοί σφάλματος ή να ρυθμιστούν κατάλληλα τα εξαρτήματα αντικατάστασης και αυτό είναι εφικτό μόνο χρησιμοποιώντας ένα διαγνωστικό εργαλείο.


Το συνεργείο μας διαθέτει διαγνωστικό εγκέφαλο της ΤΕΧΑ, ο οποία διατηρεί την αναμφισβήτητη ηγετική της θέση στον τομέα του μοτό. Η συσκευή της TEXA είναι για αναλογικού και ψηφιακού τύπου μετρήσεων, η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση από όλα τα παραδοσιακά τεστ διάγνωσης. Μας επιτρέπει την πλήρη διάγνωση πολλαπλών σημάτων και μπορεί να παρεμβαίνει σε μοτοσυκλέτες, σκούτερ και άλλου τύπου οχήματα.


Μας δίνεται η δυνατότητα διαγνωστικών τεστ για τις μπαταρίες, για τα συστήματα εκκίνησης και φόρτισης, εκτέλεση ηλεκτρικών διαγνωστικών ελέγχων, μέτρηση τάσης και αντίστασης χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο πολύμετρο και μέτρηση της πίεσης καυσίμου με έναν εξωτερικό αισθητήρα.


Σας παρέχουμε άμεσα και υπεύθυνα τη διάγνωση μονάδας εγκεφάλου της μοτοσυκλέτας, για την καλύτερη απόδοση της μηχανής και την ασφάλειά σας.


Τον Καθαρισμό των μπεκ


Πάντα στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου service από το συνεργείο μας πραγματοποιείται καθαρισμός μπεκ με τη χρήση ειδικής συσκευής τελευταίας γενιάς, ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την λειτουργεία του κινητήρα της μηχανής σας .


Με τον καθαρισμό μπεκ θα βελτιώσετε αισθητά προβλήματα που σχετίζονται με την:

 
  - Αυξημένη εκπομπή καυσαερίων

  - Φτωχή οδηγική συμπεριφορά

  - Μειωμένη απόδοση του κινητήρα  
 
  - Αυξημένη κατανάλωση καυσίμο 

  - Αστάθεια του ρελαντί



 
Την ζυγοστάθμιση ελαστικών όταν πρόκειται για αλλαγή ελαστικών

Μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη γκάμα ελαστικών που διαθέτει το κατάστημά μας, τα κατάλληλα για τη μηχανή σας λάστιχα και το συνεργείο μας θα αναλάβει τη δωρεάν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση τους.


Οι τροχοί της μοτοσυκλέτας πρέπει να ζυγοσταθμίζονται μετά από κάθε νέα τοποθέτηση ελαστικών και μετέπειτα περιοδικά. Η ζυγοστάθμιση των τροχών συντελεί στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών, στην άνετη οδήγηση της μοτοσυκλέτας χωρίς ενοχλήσεις ή κραδασμούς στο τιμόνι, όπως επίσης προστατεύει την ανάρτηση, το σύστημα τιμονιού και τα ρουλεμάν.


Παράλληλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Motoracing.gr θα βρείτε όλα όσα θέλετε για την μοτοσυκλέτα, το σκούτερ και το παπί σας, σε μεγάλη γκάμα όπως λιπαντικά, ανταλλακτικά (γνήσια & after market), ελαστικά, φρένα, μπαταρίες, κράνη, αξεσουάρ αναβάτη, αξεσουάρ μηχανής κτλ.


Για περισσότερες πληροφορίες & απορίες:


www.motoracing.gr


Κ. Τσολάκη 20 


65403 Καβάλα


Τηλ.: 
2510200570

Email:info@motoracing.gr  



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG