ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO TIPS - SERVICE ΜΗΧΑΝΗΣ

Εξειδικευμένο service μοτοσυκλετών BMW


16/09/2021
Εξειδικευμένο service μοτοσυκλετών BMW

Το Service στο συνεργείο του Motoracing  ξεχωρίζει για την ποιότητα και την ακρίβεια μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Αυτό μπορεί να είναι έλεγχος της μοτοσικλέτας, συντήρηση ή επισκευή – μαζί με τις προσφορές μας, μπορείς να εμπιστευθείς την εμπειρία των μηχανικών μας και την κορυφαία ποιότητα των ανταλλακτικών BMW. Διασφαλίζουμε ότι η μοτοσικλέτα σου παραμένει πάντα σε άριστη κατάσταση, έτσι ώστε η αξία και η απόδοση της να παραμένει ακέραιη για πολλά χρόνια.

Αν διαθέτεις F 650 GS, F 800 GS, R 1100 GS, R 1150 GS ή R 1200 GS ήρθε η στιγμή να επισκεφτείς το συνεργείο μας και να πραγματοποιήσεις το Service της μοτοσυκλέτας σου σε προνομιακές τιμές.


Το πιο σημαντικό μας εργαλείο: Η εμπειρία των εργαζομένων μας

Χάρη στη συνεχή και προηγμένη εκπαίδευση, οι μηχανικοί μας έχουν επαγγελματική τεχνογνωσία τόσο στο μηχανικό όσο και στο ηλεκτρονικό κομμάτι της μοτοσυκλέτας. Είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν την BMW σαν την παλάμη του χεριού τους. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία οδήγησης και το πάθος τους, κάνουν τη βασική διαφορά στο σέρβις.

Το σέρβις φρένων


Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μετά την επόμενη στροφή. Γι' αυτό, τα φρένα σου θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση κάθε στιγμή. Έχουμε εκπαιδευμένους μηχανικούς, που ελέγχουν την κάθε λεπτομέρεια στα φρένα σου. Έτσι ώστε να μπορείς να βασίζεσαι εκατό τοις εκατό στη μοτοσικλέτα σου. Και πάντα να έχεις τις απαιτούμενες εφεδρείες. Για ότι και αν συμβαίνει.





Ο έλεγχος της μπαταρίας

Μετά από μακρύ χειμώνα ή διακοπή για αρκετές εβδομάδες, η ζημιά έρχεται συνήθως ακριβώς τη λάθος στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που οι επαγγελματίες του συνεργείου μας ελέγχουν επιμελώς τη μπαταρία σου - και την αντικαθιστούν, αν χρειάζεται. Έτσι ώστε η μηχανή σου να είναι πάντα έτοιμη για να φύγει. Χωρίς εάν και αλλά.





Ο έλεγχος του φίλτρου αέρα

Οι μηχανικοί μας γνωρίζουν: μόνο ένας κινητήρας που μπορεί να αναπνέει πετυχαίνει την πλήρη απόδοσή του. Γι' αυτό αλλάζουμε το φίλτρο αέρα της μοτοσικλέτας σου χωρίς καθυστέρηση. Ανεξάρτητα αν είσαι στην πίστα αγώνων ή στα πέρατα του κόσμου.





Ο έλεγχος μπουζί

Ο κινητήρας σου δεν χρειάζεται πειράματα. Γι' αυτό οι μηχανικοί μας, χρησιμοποιούν μόνο αξιόπιστα μπουζί της εταιρείας NGK. Για άριστα χαρακτηριστικά λειτουργίας και χαμηλή κατανάλωση σε όλες τις συνθήκες. Το επόμενο ταξίδι σε περιμένει.


Το σέρβις λαδιού

Ξέρουμε τι χρειάζεται η μοτοσικλέτα σου: το καλύτερο λάδι και τα σωστά φίλτρα. Γιατί μόνο με αυτό το συνδυασμό μπορείς να έχεις την καλύτερη απόδοση του κινητήρα σου. Ελέγχουμε επίσης το εσωτερικό του μηχανισμού κίνησης. Έτσι ώστε μοτοσικλέτα σου να λειτουργεί τέλεια, ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.


Ο διαγνωστικός έλεγχος εγκεφάλου

Σήμερα το εργαλείο διάγνωσης αποτελεί βασικό εξοπλισμό για κάθε συνεργείο Moto. Όποια και αν είναι η βλάβη, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της επιδιόρθωσής της να χρειαστεί η πρόσβαση στον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας για να καθαριστούν οι κωδικοί σφάλματος ή να ρυθμιστούν κατάλληλα τα εξαρτήματα αντικατάστασης και αυτό είναι εφικτό μόνο χρησιμοποιώντας ένα διαγνωστικό εργαλείο.


Το συνεργείο μας διαθέτει διαγνωστικό εγκέφαλο της ΤΕΧΑ, ο οποία διατηρεί την αναμφισβήτητη ηγετική της θέση στον τομέα του μοτό. Η συσκευή της TEXA είναι για αναλογικού και ψηφιακού τύπου μετρήσεων, η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση από όλα τα παραδοσιακά τεστ διάγνωσης. Μας επιτρέπει την πλήρη διάγνωση πολλαπλών σημάτων και μπορεί να παρεμβαίνει σε μοτοσυκλέτες, σκούτερ και άλλου τύπου οχήματα.






Μας δίνεται η δυνατότητα διαγνωστικών τεστ για τις μπαταρίες, για τα συστήματα εκκίνησης και φόρτισης, εκτέλεση ηλεκτρικών διαγνωστικών ελέγχων, μέτρηση τάσης και αντίστασης χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο πολύμετρο και μέτρηση της πίεσης καυσίμου με έναν εξωτερικό αισθητήρα.

Σας παρέχουμε άμεσα και υπεύθυνα τη διάγνωση μονάδας εγκεφάλου της μοτοσυκλέτας, για την καλύτερη απόδοση της μηχανής και την ασφάλειά σας.


Ο Καθαρισμός μπεκ

Επίσης, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου service από το συνεργείο μας πραγματοποιείται καθαρισμός μπεκ με τη χρήση ειδικής συσκευής τελευταίας γενιάς.


Με τον καθαρισμό μπεκ θα βελτιώσετε αισθητά προβλήματα που σχετίζονται με την:

  - Αυξημένη εκπομπή καυσαερίων

  - Φτωχή οδηγική συμπεριφορά

  - Μειωμένη απόδοση του κινητήρα

  - Αυξημένη κατανάλωση καυσίμο

  - Αστάθεια του ρελαντί







Η τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση ελαστικών

Μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη γκάμα ελαστικών που διαθέτει το κατάστημά μας, τα κατάλληλα για τη μηχανή σας λάστιχα και το συνεργείο μας θα αναλάβει τη δωρεάν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση τους.

Οι τροχοί της μοτοσυκλέτας πρέπει να ζυγοσταθμίζονται μετά από κάθε νέα τοποθέτηση ελαστικών και μετέπειτα περιοδικά. Η ζυγοστάθμιση των τροχών συντελεί στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών, στην άνετη οδήγηση της μοτοσυκλέτας χωρίς ενοχλήσεις ή κραδασμούς στο τιμόνι, όπως επίσης προστατεύει την ανάρτηση, το σύστημα τιμονιού και τα ρουλεμάν.






Η επιχείρηση και το εμπορικό τμήμα του motoracing.gr προσφέρει πάντα γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά στις καλύτερες πανελλαδικά τιμές. Το παραπάνω σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, καθιστούν το συνεργείο μας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο κάθε μοτοσυκλετιστής.

Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη της ποιότητας στο service μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών και scooter. Θα μας βρείτε στην Καβαλα Κ. Τσολάκη 20, τηλ 2510 200570.



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG