ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Μπαταρίες μηχανής BS-BATTERY


15/06/2021
Μπαταρίες μηχανής BS-BATTERY

Η BS-Battery μέσα σε ένα μικρό διάστημα μερικών ετών κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και καινοτόμους προμηθευτές powersport μπαταριών παγκοσμίως. Με παρουσία τοσο στο OEM αλλά και aftermarket τομέα της αγοράς, η BS Battery προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών lead-acid (ανοιχτού και κλειστού τύπου) καθώς και Factory Activated (SLA) για μοτοσυκλέτες, scooter, ATV, watercraft, snowmobile και βοηθητικών οχημάτων.

Οι τύποι των μπαταριών

Gel SLA Max


Οι νέες μπαταρίες SLA Max έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μέγιστη απόδοση σε μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού, η οποίες είναι εξοπλισμένες  με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές (GPS, συναγερμός κ.α.). Οι μπαταρίες SLA Max ενεργοποιούνται χωρίς φόρτιση, χωρίς κάποια  συντήρηση και είναι εντελώς αδιάβροχες. Η τεχνολογία AGM συνδυάζεται με νέο εξαιρετικά εξελιγμένο σχεδιασμό κατασκευής, δημιουργεί την κατάσταση αυξημένης ισχύος, την παρατεταμένη διάρκειας ζωής και την μέγιστης αξιοπιστία.


 


Οι μπαταρίες SLA max διατίθενται σε μια σειρά από 6 μοντέλα.

Χαρακτηριστικά:

 - Ενεργοποιημένη από το εργοστάσιο

 - Πλήρως σφραγισμένη

 - Φιλική προς το περιβάλλον

 - Αυξημένη ισχύς

 - Χαμηλό ποσοστό εκφόρτισης 

 - Σφραγισμένη, χωρίς εκπομπή αερίου 

 - Ακραία αντοχή στους κραδασμούς

 - Αδιάβροχος σχεδιασμός

 - Χωρίς υψηλά οξέα

Η BS Battery παράλληλα εισάγει μια νέα παραλλαγή της σειράς SLA Max που προσφέρει συγκεκριμένη σχεδίαση στις μοτοσικλέτες Harley-Davidson. Η BS ανέπτυξε συγκεκριμένους ακροδέκτες HD για να διευκολύνει τη συναρμολόγηση χωρίς τη χρήση διαχωριστικών δακτυλίων. Το μοναδικό πλαίσιο πλέγματος συμβάλλει στη μέγιστη αξιοπιστία. 3 διαφορετικοί τύποι αυτών των συγκεκριμένων μπαταριών SLA Max είναι τώρα διαθέσιμοι για να καλύψουν τις κύριες εφαρμογές Harley-Davidson.


Gel SLA

Η νέα γενιά μπαταρίας SLA  αποδεδειγμένα έχει διευκολύνει τη ζωή των μοτοσυκλετιστών. Δεν χρειάζεται πλέον χειρισμός των υγρών ούτε αναμονή για φόρτιση μπαταρίας.  Όλα γίνονται πολύ πιο απλά! Οι μπαταρίες SLA είναι σφραγισμένες  και ενεργοποιημένες από το εργοστάσιο. Ένα νέο περιβάλλον για μπαταρία Powerport: γίνεται ένα προϊόν έτοιμο προς χρήση, εξαιρετικά απλό στην εγκατάσταση και μεταφορά, όλα σε πολύ ελκυστικό επίπεδο τιμών. Υπάρχουν σε ένα ευρύ φάσμα.



Χαρακτηριστικά:

 - Μπαταρία VRLA (ρυθμιζόμενη βαλβίδα μολύβδου)

 - Ενεργοποιμένη απόν το εργοστάσιο

 - Φιλική προς το περιβάλλον, αδιάβροχος σχεδιασμός

 - Σφραγισμένη, χωρίς εκπομπή αερίου 

 - Εύκολη στη χρήση

 - Χωρίς χειρισμό υγρών

 - Αυξημένη ισχύς και μεγάλη διάρκεια ζωής

 - Μεγάλη αντοχή στους κραδασμούς


Κλειστού τύπου με υγρά (MF)

Οι μπαταρίες MF (ονομάζονται επίσης VRLA ή Valve Regulated Acid Lead) είναι κλειστού τύπου μπαταρίες που χρησιμοποιούν τεχνολογία ανασυνδυασμού αερίου. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει λιγότερη συντήρηση και δεν απαιτεί επαναπλήρωση υγρών. Οι μπαταρίες MF παρέχονται με συσκευασία υγρών και πρέπει να ενεργοποιηθούν γεμίζοντας το υγρό πριν από την πρώτη χρήση. Αυτές οι μπαταρίες είναι απόλυτα κατάλληλες για μοτοσικλέτες, σκούτερ, παπάκια και ATV.




Χαρακτηριστικά:

 - Δεν απαιτείται επαναπλήρωση υγρών

 - Σφραγίζεται πλήρως μετά το γέμισμα των υγρών

 - Υψηλή ισχύς

 - Δεν χρειάζεται επαναφόρτιση

 - Κατάλληλη για χαμηλές θερμοκρασίες

 - Μείωση θείωσης πλακών

 - Υψηλότερος κύκλος ζωής (έως και τρεις φορές μεγαλύτερος από τις συμβατικές μπαταρίες)

 - Μεγαλύτερη συγκράτηση τάσης


Ανοιχτού τύπου με αναπλήρωση υγρών (DRY)

Αυτές οι μπαταρίες πρέπει να γεμίσουν με υγρά  πριν από την πρώτη χρήση. Οι μπαταρίες αυτού του τύπου περιλαμβάνουν μια επιβραδυντική τεχνολογία σουλφόνωσης που μειώνει τη θείωση της πλάκας που σκοτώνει την μπαταρία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ειδικά σε κατάσταση αναμονής ή αποθήκευσης. Αυτές οι μπαταρίες είναι απόλυτα κατάλληλες για μοτοσυκλέτες, σκούτερ, ATV και πάπιες.


 


Χαρακτηριστικά:

 - Πρέπει να ελέγχεται περιοδικά και να ξαναγεμίζεται με υγρά, εάν είναι απαραίτητο

 - Εσωτερική εκπομπή αερίου μέσω οπής εξαερισμού

 - Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για να αποφύγετε τη διαρροή οξέων

 - Μέση διάρκεια ζωής

 - Δεν χρειάζεται επαναφόρτιση κατά την αποθήκευση
 

Για οποιασδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με τη χρήση και την ιδιαιτερότητα του κάθε τύπου μπαταρίας, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ. 2510 200570 όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Επίσης μπορείτε να ανατρέξετε στο Motoracing.gr και να δείτε όλη την πλήρη γκάμα των μπαταριών της παγκοσμίου φήμης BS-Battery (gel SLA, gel SLA MAX, κλειστού τύπου με υγρά MF, ανοιχτού τύπου με υγρά DRY).

 

 



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG