ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Γιατί να επιλέξω αλυσίδες & γρανάζια moto JT


09/03/2021
Γιατί να επιλέξω αλυσίδες & γρανάζια moto JT

Η εταιρεία JT Sprockets είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής γραναζιών και αλυσίδων στην αγορά μοτοσυκλέτας, αυξάνοντας συνεχώς τα πρότυπα της βιομηχανίας για ποιότητα και εξυπηρέτηση στο υψηλότερο επίπεδο. Η εν λόγω εταιρεία παρέχει το πιο ανθεκτικό, καλύτερης ποιότητας γρανάζι που διατίθεται στην αγορά παγκοσμίως. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία πουλάει ολοένα και περισσότερα γρανάζια από ό,τι όλες οι άλλες μάρκες aftermarket.

Πρώτες ύλες

Τα γρανάζια JT κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά. Κράμα αλουμινίου 7075-T6 ποιότητας αεροσκαφών για τα ελαφριά γρανάζια, κράμα χάλυβα SCM420 για μπροστινά γρανάζια, ενώ παράλληλα η JT είναι ο μόνος κατασκευαστής γραναζιών που χρησιμοποιεί τον εξαιρετικά ανθεκτικό χάλυβα C49 υψηλής περιεκτικότητας με άνθρακα για τα πίσω γρανάζια.


Παραγωγή


Το εργοστάσιο της JT Sprockets είναι το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο στον κόσμο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας γενιάς σχεδιασμού υπολογιστών CNC και εξοπλισμού κοπής μετάλλων που ελέγχεται από υπολογιστή.

Η ουσία ενός γραναζιού υψηλής ποιότητας είναι η υψηλή ακρίβεια της κατασκευής και η εγγενής ποιότητα του υλικού. Μέσω της ακριβούς κατεργασίας, η JT εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή και απόδοση.

Τα γρανάζια JT κατασκευάζονται με τον σωστό τρόπο - με χόμπινγκ, κατεργασία και διάτρηση. Αυτός είναι ο μόνος αποδεδειγμένος τρόπος για να επιτευχθούν οι πλησιέστερες ανοχές και τα πιο ακριβή προφίλ δοντιών.

Θερμικά επεξεργασμένα και τελειωμένα με το χέρι στην τελειότητα, όλα τα γρανάζια της JT πληρούν ή υπερβαίνουν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας που έχουν οριστεί για τη βιομηχανία μοτοσικλετών.

Έλεγχος ποιότητας

Κάθε γρανάζι διέρχεται έως και 25 στάδια παραγωγής και 10 ατομικούς ελέγχους ποιότητας σε κάθε στάδιο, προτού είναι έτοιμο να αποχωρήσει από το εργοστάσιο, με αυτόν τον τρόπο η εγκατάσταση παραγωγής έχει επιτύχει τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας από κάθε άλλη εταιρεία.


Διαθεσιμότητα

Η JT σχεδιάζει και παράγει πάνω από 18 εκατομμύρια γρανάζια ετησίως για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα μοτοσικλετών και ATV. Η τρέχουσα γκάμα είναι τώρα πάνω από 2.500 τύποι γραναζιών χάλυβα ή κράματος αλουμινίου και πολλά είδη συνδυάζουν δύο ή περισσότερα διαφορετικά εξαρτήματα σε ένα γρανάζι.

Μπροστινά γρανάζια με λάστιχο

Τα μπροστινά γρανάζια με λάστιχο έχουν χρησιμοποιηθεί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως. Έχουν σαν στόχο τη μείωση της επίδρασης της τριβής της αλυσίδας στα δόντια του μπροστινού γραναζιού, τα οποία με τη σειρά τους καθίστανται άξιοι αντικαταστατές των γνήσιων OEM γραναζιών σε οποιαδήποτε κατηγορία.


Οι αλυσίδες

Με τεχνολογία αιχμής και χρησιμοποιώντας μόνο την υψηλότερη ποιότητα ειδικών κραμάτων από χάλυβα, η JT παράγει μια πλήρη γκάμα αλυσίδων μοτοσικλετών ανώτερης ποιότητας. Οι προηγμένες αλυσίδες X-drive μεταφοράς ισχύος της JT πληρούν ή υπερβαίνουν τις απαιτήσεις όλων των σύγχρονων μοτοσικλετών, street, MX, enduro, off road και ATV. Αποδεδειγμένο στην πίστα αγώνων με έναν εξαιρετικό συνδυασμό χαμηλής τριβής και αντοχής σε εξαιρετική τιμή.

Η υψηλής ποιότητας βάση δεδομένων για κιτ αλυσίδας JT μοτοσικλέτας σας προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων. Επιλέξτε με βάση τα δόντια από τα διαφορετικά επίπεδα αλυσίδων μοτοσικλετών JT που κυμαίνονται από 86 έως 140 δόντια για παπί ή μοτοσυκλέτα υψηλού κυβισμού, στη συνέχεια επιλέξτε το γρανάζι εμπρός και πίσω JT. Και έχετε αυτό που χρειάζεστε.


Από την πλευρά μας το Motoracing έχει μεριμνήσει ώστε να σας παρέχει όλη την γκάμα των αλυσογράναζων της εταιρείας JT, συμφώνα με τις εκαστοτε ανάγκες των αναβατών και πάντα σε λογικές τιμές. Η μεγάλη γκάμα της εταιρείας JT περιλαμβάνει αλυσίδες κίνησης, γρανάζια εμπρός και πίσω για παπάκια και μοτοσυκλέτες, σετ κίνησης για κάθε μοντέλο (περιλαμβάνει γρανάζι εμπρός & πίσω, συν αλυσίδα κίνησης), καθώς και δισκόπλακες οι οποίες είναι συνυφασμένες με το το όνομα και το κύρος της JT.

Ταυτόχρονα το έμπειρο προσωπικό μας και ο άριστα εκπαιδευμένος σε θέματα μοτοσυκλετών υπεύθυνος, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας απορία στο τηλ. 2510200570 &
info@motoracing.gr.

 

 




« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG