ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Ferodo ο βασιλιάς των φρένων μοτοσυκλέτας & scooter


01/10/2021
Ferodo ο βασιλιάς των φρένων μοτοσυκλέτας & scooter
Η Ferodo γεννήθηκε στην Αγγλία το 1897 με αποκλειστική ιδιότητα την κατασκευή φρένων για κάρα, ενώ το 1922 άρχισε να κατασκευάζει τα πρώτα φρένα για αυτοκίνητα. Σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, έχοντας διακριθεί πολλές φορές ως η κορυφαία εταιρία στο χώρο των συστημάτων πέδησης, δημιουργώντας καινοτόμες τεχνολογίες. Το όνομα της είναι συνώνυμο με την οδηγική ασφάλεια και έχει δεσμευτεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των οδηγών, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένες  για όλα τα οχήματα. Έτσι  η οδηγική εμπειρία γίνεται πιο αποτελεσματική, αποδοτική και πάνω απ όλα ασφαλής σε όλες τις συνθήκες. Πάντα όταν οδηγείς, ό, τι οδηγείς, έχεις τον απόλυτο έλεγχο χάρη στις σύγχρονες λύσεις, που προσφέρει στο φρενάρισμα.

Εξελιγμένη έρευνα και δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες

Η Ferodo από το 1969 διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών φρένων στο κόσμο, στο οποίο δοκιμάζει τα προϊόντα της σε πραγματικές συνθήκες. Παράλληλα επενδύει πολλά κεφάλαια στην πρωτοποριακή έρευνα, στην καινοτόμο ανάπτυξη και στην τολμηρή τεχνολογία. Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα μεγαλύτερα όπλα της, αφού μόνο έτσι μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την αξιοπιστία των φρένων της.

Ολοκληρωμένες λύσεις στο σύστημα πέδησης μοτοσυκλετών

Φυσικά η Ferodo διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με το σύστημα πέδησης. Συγκεκριμένα κατασκευάζει και εμπορεύεται τα εξής:


-Τακάκια φρένων


-Δισκόπλακες πίσω & εμπρός


-Υγρά φρένων


-Σιαγώνες φρένου για παπάκια & scooter


Τακάκια φρένων

Σειρά Eco Friction (EF)

Η νέα σειρά entry level τακακίων της Ferodo με την επωνυμία Eco Friction, σχεδιάστηκε ειδικά για μικρές μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά. Η φιλική προς το περιβάλλον σύσταση της πάστας, οφείλεται στο ότι η Ferodo κατάφερε να περιορίσει την περιεκτικότητα χαλκού, η οποία είναι υπεύθυνη για την ρύπανση του περιβάλλοντος, χωρίς να μειώνεται η απόδοση στο φρενάρισμα της μοτοσυκλέτας. Κατάλληλα και διαθέσιμα για όλες τις μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά.


Σειρά Platinum

Υψηλής απόδοσης ημι–μεταλλικά τακάκια μοτοσυκλέτας που ενσωματώνουν την τεχνολογία που έχει αποκτηθεί από τα παγκόσμια πρωταθλήματα αγώνων. Το υλικό της πάστας έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει υψηλή και σταθερή δύναμη πέδησης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατάλληλο για όλες τις μοτοσυκλέτες που απαιτούν minimum την χρήση οργανικών τακακίων. Βασικά χαρακτηριστικά τους :

-Υψηλό επίπεδο τριβής

-Εξαιρετικά χαρακτηριστικά διαμόρφωσης


-Χαμηλή φθορά δισκόπλακας


-Συνεπή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής


-Κατάλληλο για χρήση σε μοτοσυκλέτες με ABS



Σειρα Sinter

Τα μεταλλικά τακάκια Ferodo SinterGrip  SG αναπτύχθηκαν αποκλειστικά για αγώνες Motocross και Enduro από την Ιταλική εταιρεία κατασκευής υλικών τριβής, η οποία  για την παραγωγή τους χρησιμοποιεί μια καινοτόμο διαδικασία κατασκευής που προάγει την τεχνολογία συντετηγμένων μετάλλων, η οποία ανεβάζει την απόδοση τους σε νέα, υψηλότερα standards.


Η ειδικά σχεδιασμένη μεταλλική πάστα τους είναι κατάλληλη για μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου – είτε πρόκειται για χρήση σε αγωνιστικές ή «ερασιτεχνικές»  Μotorcross και Enduro μοτοσυκλέτες  – και προσφέρει ανώτερη απόδοση και «ζωή» τόσο σε λασπωμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.


Βασικά χαρακτηριστικά:


-Εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα σε όλο το φάσμα θερμοκρασιών


-Σχεδιασμένα να λειτουργούν καλά και με την παρουσία λειαντικών σωματιδίων που προέρχονται από λασπώδεις συνθήκες


-Εξαιρετική διάρκεια ζωής της πάστας, σε όλες τις συνθήκες


-Κατάλληλο κυρίως για δίσκοπλακες από ανοξείδωτο χάλυβα




Σειρά Sinter Grip Racing

Τα τακάκια XRAC της Ιταλικής FERODO, έχουν χρησιμοποιηθεί και δοκιμαστεί σε αγώνες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων για αρκετά χρόνια.


Τα υλικά έχουν διαμορφωθεί ώστε να παρέχουν επιθετικό και στιγμιαίο «δάγκωμα», με υψηλά και συνεπή επίπεδα τριβής σε όλο το εύρος των αγωνιστικών θερμοκρασιών, ταχυτήτων και συνθηκών λειτουργίας. Η μοναδική σχεδίαση τους, παρέχει ψύξη συστοιχιών (AC), που σημαίνει ότι η πάστα λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τις συμβατικές πάστες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διατήρηση του υγρού φρένων σε χαμηλότερη θερμοκρασία, παρατείνοντας περαιτέρω τη ζωή της πάστας.


Βασικά χαρακτηριστικά:


-Επιθετικό και στιγμιαίο δάγκωμα


-Εξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες


-Εξαιρετικά υψηλός συντελεστής τριβής





Σειρά Racing


Τακάκια μοτοσυκλέτας αγωνιστικών προδιαγραφών από κράμα κεραμικού υλικού και ανθρακονημάτων (carbon), εμπνευσμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καλύτερων αναβατών του κόσμου.


-Υψηλός συντελεστής τριβής


-Μειωμένη καταπόνηση των δίσκων


-Καλύτερη αίσθηση φρεναρίσματος


-Κατάλληλο για δίσκους από ανοξείδωτο ατσάλι και χυτοσίδηρο


-Κατάλληλο για χρήση σε μοτοσυκλέτες με ABS



Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα motoracing.gr μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα της σειράς Ferodo σε τακάκια, σιαγώνες και δισκόπλακες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης από την φόρμα αναζήτησης στην κεντρικής σελίδα μπορείτε να αναζήτησε εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο τύπο που ταιριάζει στην μηχανή σας. Παράλληλα για κάθε σας απορία μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2510200570 για επιπλέον διευκρινήσεις.



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG