ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Ελαστικά μηχανής - moto Mitas


17/12/2020
Ελαστικά μηχανής - moto Mitas

H εταιρία Mitas, έχει έδρα την Τσεχία και κατασκευάζει ελαστικά για μηχανές δρόμου (πίστας), Off-Road, motocross, On-off Street, παπάκια, scooter και ATV (γουρούνες). Η ιστορία της Mitas ξεκινάει το 1930, όταν η παραγωγή ελαστικών ξεκίνησε στην Πράγα, τότε πρωτεύουσα της Τσεχοσλοβακίας, και συγκεκριμένα στην πόλη Ζλιν της Μοραβίας.

Η Mitas λειτουργεί σήμερα τρία εργοστάσια στην Τσεχία, ένα στη Σερβία και ένα στην Αϊόβα των ΗΠΑ. Πρόσφατα η Mitas απέκτησε ένα ακόμα εργοστάσιο καθώς συνενώθηκε - συγχωνεύτηκε με την επίσης ποιοτική Σλοβακική εταιρεία ελαστικών SAVA, δημιουργώντας έτσι μια πολύ δυνατή γκάμα ελαστικών στον χώρο των μοτοσυκλετών. Η Mitas πολύ γνωστή για τα motocross ελαστικά της και η Sava από τις πλέον ανερχόμενες Ευρωπαικές εταιρείες στην παραγωγή ελαστικών μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού έχοντας OEM συνεργασία με εταιρείες όπως η Piaggio, Aprilia ,Peugeot ,Malaguti ,Husqvarna κ.α. Με την συνεργασία των δύο, τα ελαστικά μοτοσυκλετών Sava-Mitas  καλύπτουν από μικρά scooter μέχρι superbikes και αγωνιστικές μηχανές motocross.

Mitas - πάνω απ’ όλα εμπειρία και ποιότητα


Ως είθισται η εταιρεία Mitas φημίζεται για τα ελαστικά υψηλής ποιότητας που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Εκτός από τα νέα SportForce+ (δρόμου), Terra Force (on-off) radial και τα Touring Force ελαστικά, η Mitas προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ελαστικών, όπως σκούτερ, off-road, cross, enduro και on-road ελαστικά αγώνων. Επίσης τα ελαστικά της χρησιμοποιούνται από αρκετούς αναβάτες αγώνων, με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη προς κάθε κατεύθυνση από την πλευρά τους, όπου με τη σειρά τους τα συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Παράλληλα οι αναβάτες αναμένουν την υψηλότερη ποιότητα κατά την αγορά ελαστικών  και επιλέγουν τους κατασκευαστές που ειδικεύονται στον τομέα. Όταν αγοράζετε ελαστικά επωνυμίας Mitas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ελαστικά που αγοράσατε συμμορφώνονται με τα απαιτητικά πρότυπα ποιότητας, αντοχής και απόδοσης.

Η νέα γόμα Terra Force

Η γόμα Terra Force είναι τεχνολογίας radial κι έχει σχεδιαστεί ειδικά για Adventure μοτοσυκλέτες, που θα οδηγηθούν κυρίως στην άσφαλτο και σε μεγάλες αποστάσεις και ταχύτητες. Η γόμα του ελαστικού συντίθεται από τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά, για μέγιστη πρόσφυση και αίσθηση στην οδήγηση, σε συνδυασμό με σταθερότητα της απόδοσης στο χρόνο και όσο το ελαστικό φθείρεται. Ο σκελετός των New Terra Force παρέχει την απόλυτη σταθερότητα στο σχήμα του ελαστικού ακόμη και σε μεγάλες ταχύτητες και κλίσεις, ενώ παράλληλα εγγυάται ότι το ελαστικό θα διατηρήσει την ανθεκτικότητά του ακόμη και μετά από δεκάδες χιλιάδες χιλιομέτρων.

   


Η έξυπνη σχεδίαση των Terra Force δίνει στο ελαστικό στοιχεία που δεν θα τα βρείτε αλλού: Το πέλμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το σχήμα του να ακολουθεί την φυσιολογική κατανάλωση της γόμας, ενώ η –γνωστή από τις αεροδιαστημικές εφαρμογές- μέθοδος των πεπερασμένων στοιχείων βρίσκεται πίσω από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του adventure ελαστικού της Mitas.

Εν κατακλείδι το Terra Force είναι σαφές ότι είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης, αλλά όχι υψηλής τιμής, καθώς το προσιτό του αντίτιμο του προσφέρει κορυφαία σχέση απόδοσης-τιμής στην κατηγορία. Αφού η νέα σας μοτοσυκλέτα ήταν ένα Adventure που τα κάνει όλα, γιατί να μην την εξοπλίσετε με ένα αντίστοιχο ελαστικό, όταν μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία

Το Mitas Terra Force είναι διαθέσιμο σε 10 διαφορετικές διαστάσεις που θα ταιριάξουν στα περισσότερα adventure μοντέλα της αγοράς.

Στο κατάστημά μας διατίθενται όλα τα ελαστικά της εν λόγω εταιρείας σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και ποικιλία πελμάτων, για να βρείτε το ιδανικό ελαστικό που ταιριάζει στο moto σας. Ταυτόχρονα το εξειδικευμένο συνεργείο μας στην Καβάλα αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τη ζυγοστάθμιση δωρεάν!!!

 






« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG