ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Αλυσίδες μηχανής RK made in Japan


06/09/2021
Αλυσίδες μηχανής RK made in Japan

Η RK Tasasago ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1932 με ειδίκευση την κατασκευή μεντεσέδων.

Με την άνοδο της μοτοσυκλέτας και την αύξηση της βιομηχανίας των δικύκλων ξεκίνησε να κατασκευάζει αλυσίδες κίνησης, με το 1951 να είναι χρονιά σταθμός καθώς δημιούργησαν ένα εξ'ολοκλήρου νέο εργοστάσιο αποκλειστικά για συστήματα κίνησης.


Έτσι με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή αλυσίδων μοτοσικλέτας, είναι ένας από τους κορυφαίους στην αγορά.


Σήμερα η RK διαθέτει τα αρτιότερα εξοπλισμένα εργοστάσια, προσαρμόζει συνεχώς τις γνώσεις που αποκτά από τους αγώνες, σχεδιάζει και χρησιμοποιεί μηχανές επεξεργασίας μετάλλων υψηλής ακριβείας, διασφαλίζοντας την πιστή κατασκευή και την άριστη εφαρμογή.


Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων, η καινοτομίας και η υψηλή απόδοση, επιτρέπει στην RK να συνεργάζεται με Παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές όπως οι Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki και Triumph για αλυσίδες OEM.


Δημοφιλείς σειρές


ZXW



Το κυρίαρχο μοντέλο της RK. Η σειρά αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των τελευταίων μοντέλων extreme superbike 1000cc και άνω.

Σχεδιασμένο για να είναι η ισχυρότερη, μακράς διαρκείας αλυσίδα με εξοπλισμένη υψηλής ποιότητας XW-Ring στη σημερινή αγορά, με την υψηλότερη αντοχή εφελκυσμού της σειράς RK και υψηλή ακαμψία για άμεση απόκριση στην επιτάχυνση.


Διατίθεται σε χρώμα χρυσό και μαύρο.


428KRO, 520KRO, 525KRO, 530KRO



Η RK προσφέρει τις καλύτερες αλυσίδες O-Ring στον κλάδο στην οποία συγκαταλέγονται οι σειρές 428KRO, 520KRO, 525KRO &530KRO

Όλες οι αλυσίδες των προαναφερθέντων σειρών είναι με O-Ring, κατασκευάζονται από χάλυβα και κράμα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα για αντοχή και ανθεκτικότητα.


Εφαρμογή δακτυλίων Nitrite Butadiene O-Rings για σφράγιση στη λίπανση και απόδοση ομαλής ισχύος με ελάχιστη αντίσταση δακτυλίου ή απώλεια ιπποδύναμης.


 520H





520Η RK αξιόπιστη μη σφραγισμένη οικονομική αλυσίδα για βαριά χρήση, βελτιωμένη αντοχή σε σύγκριση με τις τυπικές αλυσίδες.

Κατασκευασμένο από χάλυβα από κράμα άνθρακα, θερμικά επεξεργασμένο και σφηνωμένο για μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα, εφαρμόστε Cold Forged Seamless Bush για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αλυσίδας.


Όλες οι αλυσίδες RK είναι προεκτεταμένες  για ανώτερη απόδοση και ελαχιστοποιούν την επιμήκυνση κατά τη διάρκεια ζωής της αλυσίδας.


Εξαιρετική ποιότητα και απόδοση για εφαρμογές μοτοσικλετών βαρέως τύπου.


XSO



Σειρά RK XSO: Σχεδιασμένη για βασικά μοντέλα μοτοσικλετών, ελαφρύνει το βάρος της αλυσίδας ενώ εξασφαλίζει την απαιτούμενη επαρκή αντοχή, δίνει έμφαση στο ελαφρύ αίσθημα επιτάχυνσης.


Διαθέτει δαχτυλίδι RX που έχει σφραγίδες σχήματος "X" και βελτιωμένη μεταλλουργία, δίνοντάς σας 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις τυπικές αλυσίδες O-Ring.


Διατίθεται σε χρυσό και 5 χρώματα (μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο).


GXW




Η σειρά RK GXW έχει σχεδιαστεί για να είναι η κορυφαία γραμμή για Superbike και Road Racing/Endurance Racing, με μικρό βάρος, υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα.


Η μοναδική τεχνολογία RK του XW-Ring βελτιώνει εξαιρετικά τη διάρκεια ζωής της αλυσίδας και μειώνει τις τριβές, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις σε ακραίες συνθήκες, όπως αγώνες αντοχής 24 ωρών.


Εφαρμόζεται τόσο στο Street Use, εξασφαλίζοντας επιπλέον χιλιόμετρα αντοχής έως 20.000 χλμ, όσο και Track Usage, με υψηλές επιδόσεις για τον καλύτερο χρόνο γύρου, αποδεδειγμένα από διεθνείς ομάδες αγώνων.


Διατίθεται σε χρυσό, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο και μαύρο.


Από την μηχανή αναζήτησης ανταλλακτικών του Motoracing.gr μπορείτε να βρείτε το μέγεθος της αλυσίδας που ταιριάζει καλυτέρα στην μοτοσυκλέτα σας. Το συνεργείο μας στην Καβάλα εξειδικεύεται σε μεγάλο βαθμό στο κομμάτι της αλυσίδας και των γραναζιών σε μοτοσυκλέτες και παπάκια. Σε ενδεχόμενη περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος αλυσίδας που σας ταιριάζει μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αφαίρεση δοντιών με ειδικό εργαλείο της, να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σας και να την αποστείλουμε στο χώρο σας, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.


Παράλληλα θα βρείτε όλες τις αναφερόμενες σειρές αλυσίδων της RK τόσο σε ενισχυμένη μορφή (χρυσό), όσο και σε μαύρο, ασημί, μπλε κ.α.




« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG