ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Αλυσίδες μηχανής - moto D.I.D.


11/03/2021
Αλυσίδες μηχανής - moto D.I.D.

Οι αλυσίδες D.I.D. κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από την DIADO KOGYO Co Ltd. Η πρωτοπόρος εταιρία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κύρια χαρακτηριστικά των αλυσίδων της D.I.D. είναι η ποιότητα κατασκευής, η πλήρης κάλυψη όλων των μοτοσυκλετών – παπιών της αγοράς, καθώς και η μεγάλη αντοχή του τις αναδεικνύει έναντι του ανταγωνισμού. Η απόλυτη εξειδίκευση έχει κατατάξει τις αλυσίδες D.I.D. πολύ ψηλά στην συνείδηση των μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα εργοστάσια τις χρησιμοποιούν ως στάνταρτ στα περισσότερα μοντέλα τους. Μεγάλοι κατασκευαστές όπως οι Ducati, Honda, KTM, Suzuki, και Yamaha εμπιστεύονται την εμπειρία της D.I.D. για τα κορυφαία sport και όχι μόνο μοντέλα τους. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει την υπεροχή των αλυσίδων D.I.D. Θα τις βρείτε σε απλές, o-ring και x-ring. Υπάρχουν σε όλα τα μήκη και καλύπτουν όλα τα μοντέλα της αγοράς.

Σειρά 520ER3

Η 520ER3 είναι η νούμερο 1 αλυσίδα motocross και χρησιμοποιείται από ομάδες αγώνων όπως η Monster Energy Kawasaki, Monster Energy / Yamaha Factory, Troy Lee Designs / Red Bull KTM Factory και GEICO Honda. Μια αλυσίδα με σαφώς μεγάλη αντοχή που υπερτερεί στην κατηγορία της. Χαρακτηρίζεται για την αντοχή της στους υψηλούς κραδασμούς και τα χτυπήματα που προκύπτουν από συνθήκες οδήγησης με υψηλή καταπόνηση.


Σειρά NZ

Η σειρά έχει NZ Professional σχεδιαστεί για μοτοσυκλέτες χαμηλού και μεσαίου κυβισμού. Οι αλυσίδες της σειράς NZ διατίθενται σε  χρυσά και μαύρα (G&B) χρώματα. Αποτελεί την ιδανική λύση για αναβάτες που αρέσκονται σε πολλαπλές μετακινήσεις μικρών αποστάσεων σε αστικά κέντρα.


Σειρα 520 V0

Οι κορυφαίες αλυσίδες O-Ring της σειρας 520 V0, χρησιμοποιούν τετράπλευρα πριτσίνια με συμπαγείς δακτυλίους και σας προσφέρουν ποιότητα DID σε οικονομική τιμή. Ιδανική για μοτοσυκλέτες δρόμου και off-road. Οι αλυσίδες O-RING κερδίζουν όλο και περισσότερη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια των ετών με τους μοτοσικλετιστές να τις προτιμούν έναντι των συμβατικών επιλογών.

  • Οι αλυσίδες O-RING έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις συμβατικές αλυσίδες, ειδικά σε συνθήκες εκτός δρόμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα διαρκέσουν έως τρεις φορές περισσότερο από μια τυποποιημένη αλυσίδα κυλίνδρων.


  • Οι αλυσίδες O-RING δεν απαιτούν συντήρηση μετά την εγκατάσταση. Η μόνη απαραίτητη συντήρηση είναι η περιστασιακή εφαρμογή του λιπαντικού στην αλυσίδα. Απεναντίας, οι αλυσίδες κυλίνδρων χρειάζονται μεγάλη προσοχή στο τμήμα συντήρησης (και αντικαθίστανται πολύ πιο συχνά).

  • Οι αλυσίδες O-RING τεντώνονται λιγότερο από τις αλυσίδες κυλίνδρων και απαιτούν λιγότερη ρύθμιση. Αντίθετα οι συμβατικές αλυσίδες κυλίνδρων είναι επιρρεπείς στο τέντωμα και για το λόγο αυτό πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως.


Σειρά VX3

Η σειρά αλυσίδων κίνησης μοτοσυκλέτας VX3 της D.I.D αποτελούν την κορυφή στην απόδοση και ανθεκτικότητα για dual sport, sport και sport touring μοτοσυκλέτες.

Ο μοναδικός σχεδιασμός των X-Rings μειώνει την τριβή, αφού «στρίβοντας» ανάμεσα στα πλαϊνά πλακάκια της αλυσίδας, διαχέουν την πίεση και παράλληλα ελαχιστοποιούν την απώλεια ισχύος. Τα τέσσερα σημεία επαφής αυξάνουν σημαντικά την ικανότητα «σφραγίσματος» μέσα στο λιπαντικό, κρατώντας παράλληλα μακριά τη βρωμιά. Σε σύγκριση με τις αλυσίδες O-Ring, οι αλυσίδες X-Ring διαρκούν έως 2 φορές περισσότερο. Η αυξημένη ακαμψία «δίνει» καλύτερη μεταφορά ισχύος από τον κινητήρα στο έδαφος και μεγαλύτερη αντοχή στην τάνυση υπό φορτίο. Αυτό μεταφράζεται σε ομαλό χειρισμό και ταχύτερο χρόνο απόκρισης. Διατίθεται σε 520 - 525 - 530 βήμα, Μαύρο και Χρυσό – Μαύρο χρώμα, Made In Japan.

Σειρά ZVM-X

Η σειρά ZVM-X της DID έχει μεγαλύτερη αντοχή από τη σειρά VX και έχει σχεδιαστεί για μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού με εξαιρετική ροπή και ιπποδύναμη. Η περιστρεφόμενη δράση του X-Ring αυξάνει την απόδοση στεγανοποίησης και στα τέσσερα σημεία επαφής ελαχιστοποιώντας έτσι στο μέγιστο την απώλεια ισχύος. Η προηγμένη τεχνολογία της σειράς ZVM-X, είναι εμπνευσμένη από την εμπειρία της εταιρείας D.I.D. στο MotoGP και συγκεκριμένα στην Monster Yamaha, όπου αποτελεί και επίσημος χορηγός.



Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλες τις προαναφερθέντες σειρές αλυσίδων της εταιρείας D.I.D. σε πλήρη γκάμα, όπου με ένα κλικ μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλυτέρα στην μοτοσυκλέτα της καθημερινές σας ανάγκες. Το συνεργείο μας στην Καβαλά εξειδικεύεται σε μεγάλο βαθμό στο κομμάτι της αλυσίδας και των γραναζιών σε μοτοσυκλέτες και παπάκια. Σε ενδεχόμενη περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος αλυσίδας που σας ταιριάζει μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αφαίρεση δοντιών με ειδικό εργαλείο της D.I.D., να την προσαρμόσουμε στα μέτρα σας και να την αποστείλουμε στο χώρο σας, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.


Παράλληλα θα βρείτε και τις νέες σειρές σε σετ κίνησης τα όποια περιλαμβάνουν γρανάζια (εμπρός & πίσω) JT και αλυσίδες D.I.D. της σειράς V0, ZVM-X & VX3 τόσο σε ενισχυμένη μορφή (χρυσό), όσο και σε μαύρο ή ασημί.





« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG