ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO BRANDS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Λιπαντικά-λάδια moto Ιαπωνικής τεχνολογίας ENEOS


22/08/2020
Λιπαντικά-λάδια moto Ιαπωνικής τεχνολογίας ENEOS
Τα λιπαντικά ENEOS είναι παγκοσμίου φήμης, καθώς κατασκευάζονται από τη μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου της Ιαπωνίας την ENEOS Corporation. Η μάρκα ENEOS είναι συνυφασμένη με το κύρος και την εταιρική ταυτότητα της εν λόγω εταιρείας, παρέχοντας ως επί το πλείστων ειδικά λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας σε όλους τους μεγάλους παγκόσμιους κατασκευαστές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, scooter, παπιών, ATV και διαφόρων οχημάτων.

Τα λάδια μηχανής της
ENEOS αποκαλύπτουν από την πρώτη κιόλας ματιά ένα εντυπωσιακό βάθος ποιότητας που αντανακλάται σε ολόκληρη τη γκάμα της. Ταυτόχρονα χάρη στην κοινή έρευνα που πραγματοποιεί με τις ιαπωνικές βιομηχανίες αυτοκινήτου και μοτοσυκλετών, η επιστημονική ομάδα της ENEOS αναπτύσσει εξαιρετικά λιπαντικά με προηγμένη τεχνολογία πρόσθετων συνθετικών υλών και βασικού ορυκτού λαδιού. Αυτή η μοναδική προσέγγιση καθιστά τα προϊόντα με επωνυμία ENEOS ένα από τα υψηλότερα Brand λιπαντικών που διατίθενται στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

 

Η επωνυμία ENEOS δημιουργήθηκε συνδυάζοντας τις λέξεις «ENERGY» και «NEOS»


Στο δια ταύτα το ENEOS Motor Oil παρέχει εξαιρετική ισχύ και απόδοση με ανώτερη οικονομία καυσίμου που μπορείτε να το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας χρήση και ειδάλλως όσον αφορά την προστασία του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, διαφόρων κατασκευαστών (Ιαπωνικών, Ευρωπαϊκών, Ασιατικών κ.α.), σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας ακόμα και στις πιο επίπονες, υπό τις πιο ακραίες διακυμάνσεις θερμοκρασίας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών αναφορικά με τα λιπαντικά ENEOS, όπως είναι η σειρά Performance για μηχανές πίστας, off-road, enduro, για scooter, για ATV και για παπάκια τετράχρονων 4Τ και δίχρονων κινητήρων 2Τ (10w-30, 10w-40, 20w-50, 2T). Όσον αφορά τους λάτρεις των υψηλών ταχυτήτων και αποδόσεων, η εταιρεία ENEOS τα τελευταία χρόνια λανσάρει με απόλυτη επιτυχία τα λιπαντικά της σειράς GP4T Ultra Racing για μηχανές πίστας και endure (5w-30, 10w-40, 15w50), προσφέροντας αισθητή διαφορά με το «καλημέρα» κατά την αλλαγή ταχυτήτων, την επιτάχυνση, τη ροπή και την απόκριση του γκαζιού, σε συνθήκες έντονης οδήγησης.

Παράλληλα θα βρείτε και όλα τα βοηθητικά προϊόντα της
ENEOS όπως είναι τα υγρά φρένων, οι βαλβολίνες, και τα αντιψυκτικά υγρά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν τα υψηλότερα πρότυπα των κατασκευαστών και πάντα με την ορθή τήρηση των πρακτικών που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. 




Επίσης, η εταιρεία ENEOS έχει έντονη δραστηριότητα και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό παρέχοντας ένα «μυστικό πλεονέκτημα» που μόνο οι αναβάτες γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που εμπιστεύονται τα λιπαντικά της συγκεκριμένης εταιρείας. Η ENEOS Motor Oil υποστηρίζει με υπερηφάνεια στους αγώνες του Moto GP την Ιαπωνική Yamaha Factory Racing, σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία της Yamaha, προωθώντας έτσι αποτελεσματικά τη μάρκα και την τεχνολογία ENEOS παγκοσμίως. 

Η Yamaha Factory Racing διαθέτει στις τάξεις της τον πολυνίκη # 25 Maverick Viñales και τον εικονιζόμενο εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή # 46 Valentino Rossi. Η ομάδα της Yamaha είναι πάντα ένας ισχυρός υποψήφιος για το πρωτάθλημα, έχοντας κυριαρχήσει στο βάθρο ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του MotoGP και σας συστήνει ανεπιφύλακτα τη χρήση λιπαντικών ENEOS.



« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG