ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > MOTO TIPS - SERVICE ΜΗΧΑΝΗΣ

Διαγνωστικός έλεγχος μηχανής και scooter


21/07/2020
Διαγνωστικός έλεγχος μηχανής και scooter
Στη σημερινή εποχή και στη νέα διαμορφούμενη τάξη πραγμάτων, με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας να κάνει όλο και περισσότερο αισθητή την εμφάνισή της, ο διαγνωστικός έλεγχος (test diagnostic) εγκεφάλου για μοτοσυκλέτες είναι μείζονος σημασίας και αποτελεί ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό και εύχρηστο εργαλείο για κάθε καταρτισμένο μηχανικό και συνεργείο moto.

Σε οποιαδήποτε πρόκληση βλάβης, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της επιδιόρθωσής της να χρειαστεί η πρόσβαση στον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας, για να καθοριστούν οι κωδικοί σφάλματος ή να ρυθμιστούν κατάλληλα τα εξαρτήματα αντικατάστασης και αυτό είναι εφικτό μόνο με τη χρήση ενός σύγχρονου διαγνωστικού εργαλείου, στοχεύοντας άμεσα στη βλάβη, χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή.

Σε συνεργασία με την TEXA diagnostics Hellas στο κατάστημά μας στην Καβάλα, παρέχονται υπηρεσίες (service) για μοτοσυκλέτες παντός τύπου. Η TEXA διατηρεί αναμφισβήτητα ηγετική θέση στον τομέα των μηχανοκίνητων δικύκλων. Η συσκευή της ΤΕΧΑ είναι για αναλογικού και ψηφιακού τύπου μετρήσεων, αποτελεί την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση από όλα τα παραδοσιακά τέστ διάγνωσης. Επιπλέον επιτρέπει την πλήρη διάγνωση πολλαπλών σημάτων και μπορεί να παρεμβαίνει σε μοτοσυκλέτες, σκούτερ, παπάκια και άλλου τύπου οχήματα.


Επίσης παρέχεται η δυνατότητα άμεσης:

   Πρόληψης και διαγνωστικών βλαβών

   Ελέγχου σε κάθε λειτουργικό ηλεκτρονικό σύστημα πάνω στη μοτοσυκλέτα (ABS, τρόμπα βενζίνης, μπέκ ψεκασμού κ.α.)

  - 
Καταγραφής όλου του φάσματος στροφών, χιλιομέτρων όχι μόνο με ακινητοποιημένη μηχανή, αλλά και στο δρόμο

  - Ελέγχου σε όλα τα αισθητήρια όργανα και άμεση αντικατάστασή τους, σύμφωνα  με τους προβλεπόμενους όρους

Παράλληλα οι υπηρεσίες και οι έλεγχοι αυξάνονται, ανάλογα με το είδος, τη χρονολογία και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές της μοτοσυκλέτας σας. Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχών θέματα που σας έχουν παρουσιαστεί. Παρεμπιπτόντως για οποιαδήποτε βλάβη και αντικατάσταση μπορείτε να βρείτε στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ανταλλακτικά ευρείας γκάμας, τόσο σε γνήσια όσο και σε aftermarket με προσιτές τιμές. 


 
Τα οφέλη της ηλεκτρονικής-άμεσης διάγνωσης

Τη σήμερον ημέρα η έγκαιρη διάγνωση είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε συνεργείο, αποσκοπεί στην εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου τόσο από την πλευρά του μηχανικού όσο και του πελάτη. Ο τεχνικός θα πρέπει να έχει έναν λογικό τρόπο προσέγγισης και θα πρέπει να ρωτά τις εξής ερωτήσεις πριν από τη διενέργεια του ελέγχου:

     ·        Τι - What
     ·        Πότε - When
     ·
        Που - Where
     ·  
      Πως – How
   

Οι προαναφερθείσες λέξεις κλειδιά είναι κομβικής σημασίας για κάθε τεχνικό προτού προχωρήσει στη διάγνωση και τον εντοπισμό της βλάβης. Κάτωθι παρουσιάζονται τα κύρια οφέλη της καλής διάγνωσης για τα τρία ενδιαφερόμενα μέρη (πελάτης, μηχανικός, συνεργείο) επισκευής μοτοσυκλετών και λοιπών δικύκλων.

Πελάτης

   - Αποτρέπει την σπάταλη χρόνου και χρημάτων σε αναποτελεσματικές μεθόδους διάγνωσης

   - Δεν απαιτείται επανάληψη της εργασίας, λόγω λάθους διαγνώσεων


Μηχανικός 

   - Έχει την ικανοποίηση μιας αποτελεσματικής και ικανοποιητικής δουλειάς, χωρίς την αίσθηση του λάθους


Συνεργείο
     

   - Η εργασία ολοκληρώνεται το συντομότερο δυνατό χρόνο και η παραγωγικότητα είναι αντιληπτός βελτιωμένη, με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η επίσπευση                    των εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε μια ημέρα

   - Το κόστος της εγγύησης έχει μειωθεί, διότι το έργο που παράγεται είναι υψηλής ποιότητας


Σε αντίθετη περίπτωση η βιαστική και απρόσεκτη διάγνωση μπορεί να επιφέρει τα άκρως αντίθετα αποτελέσματα, με το συνεργείο σε ανάλογες περιπτώσεις να βρίσκεται αντιμέτωπο με την πρόκληση της σπατάλης χρημάτων και χρόνου και εν τέλη να οδηγούν τους πελάτες σε έντονη δυσαρέσκεια με μεγάλη πιθανότητα απώλειας πελατών.

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπτύξει όλα τα βήματα της διάγνωσης μίας βλάβης και να δώσει κάποιες κατευθύνσεις στον τεχνικό, για το πώς να διαγνώσει μία σύνθετη βλάβη, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διαγνωστικού ελέγχου. Επιπλέον θα δώσει μία καθοδήγηση για το πώς να εργαστεί κάποιος αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία και τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας που διατίθενται στην αγορά.












« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG