ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Τι θα χρειαστώ αφού αγοράσω τη μηχανή μου


09/01/2020
Τι θα χρειαστώ αφού αγοράσω τη μηχανή μου
Εάν είστε ένας νέος ιδιοκτήτης μοτοσυκλέτας, που μόλις αγοράσατε το καινούριο σας μεταφορικό μέσο, πολύ πιθανόν να αναρωτηθείτε «Τι θα χρειαστώ αφού αγοράσω τη μηχανή μου;» Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίσατε να προμηθευτείτε μία μοτοσυκλέτα για τις καθημερινές σας διαδρομές ή τα ταξίδια σας, θα χρειαστείτε και τον απαραίτητη εξοπλισμό. Ποιος είναι αυτός ο εξοπλισμός; Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το τι θα χρειαστείτε πέρα από τη μηχανή σας. Όλος ο εξοπλισμός που σας προτείνουμε παρακάτω είναι ζωτικής σημασίας, αφού έχει να κάνει με την προσωπική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε τη μηχανή σας. Ο εξοπλισμός του αναβάτη μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος σε περίπτωση ατυχήματος και αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να εξετάσετε και να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα της λίστας αυτής.


Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ για τη μηχανή μου;



 
Κράνος Μηχανής
Το κράνος είναι το νούμερο ένα της λίστας με το τι θα χρειαστείτε, αφού αγοράσετε τη μηχανή σας. Το κράνος είναι βάση νομοθεσίας υποχρεωτικό για κάθε αναβάτη μιας μοτοσυκλέτας, τόσο για τον οδηγό όσο και για το συνεπιβάτη. Ωστόσο, ο λόγος που θα χρειαστείτε το κράνος δεν είναι για να μην κληθείτε να πληρώσετε κάποιο πρόστιμο. Το κράνος μοτοσυκλέτας πρέπει να γίνει μέρος του τρόπου ζωής μας. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά, όπου αναβάτες μηχανής γλίτωσαν τη ζωή τους λόγω του κράνους. Είναι το βασικότερο αξεσουάρ για έναν μοτοσικλετιστή και αυτό που θα του σώσει την ζωή σε περίπτωση ενός ατυχήματος. Εάν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί ένα κράνος, μπορείτε να δείτε μερικά tips για να επιλέξετε κράνος μηχανής.



Μπουφάν Μηχανής
Το μπουφάν αποτελεί ένα επίσης μέρος του απαραίτητου εξοπλισμού για έναν αναβάτη μοτοσυκλέτας. Ο βασικότερος λόγος φυσικά και εδώ είναι η προσωπική σας ασφάλεια. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Η επιλογή του κατάλληλου μπουφάν θα σας προστατέψει από το κρύο κατά την χειμερινή περίοδο. Διαβάστε εδώ μερικές συμβουλές για να διαλέξετε μπουφάν μηχανής.

Γάντια μηχανής
Τα γάντια είναι το τρίτο μέρος του εξοπλισμού σας, αφού θα προστατέψει τα χέρια σας τόσο από το κρύο όσο και από μία ενδεχόμενη πτώση. Όπως έχει παρατηρηθεί, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όταν ένας αναβάτης ανατραπεί με τη μηχανή του, το πρώτο πράγμα στο οποίο αντανακλαστικά θα προβεί είναι να βάλει τα χέρια του στο έδαφος. Κατανοείται λοιπόν πόσο σημαντικά είναι και τα γάντια. Διαβάστε για το πώς να επιλέξετε γάντια μηχανής.

Παντελόνι Μηχανής
Τα ειδικά σχεδιασμένα παντελόνια μηχανής είναι επίσης βασικό μέρος στο συνολικό εξοπλισμό σας. Αν και αρκετός κόσμος τα παραλείπει, είναι επίσης ένα επιπλέον επίπεδο για την ασφάλειά σας. Ειδικά όταν διανύεται μεγάλες αποστάσεις με την μοτοσυκλέτα σας, καλό θα ήταν να μην παραλείψετε και την αγορά ενός παντελονιού.

Αδιάβροχο
Τελευταίο για την λίστα αφήσαμε το αδιάβροχο, το οποίο φυσικά αποτελεί ένα επίσης βασικό στοιχείο για κάθε άνθρωπο που μετακινείται με μοτοσυκλέτα. Η βροχή αποτελεί τον χειρότερο εχθρό ενός αναβάτη μηχανής. Ο τρόπος φυσικά για να αντιμετωπίσετε τις βροχοπτώσεις είναι η χρήση ενός αδιάβροχου, ειδικά σχεδιασμένου για τους επιβάτες μοτοσυκλέτας. Συνδυάζοντας μάλιστα ένα αδιάβροχο με τα ειδικά αδιάβροχα καλύμματα χεριών, θα εξασφαλίσετε τη μέγιστη στεγανότητά σας. Ο ανωτέρω εξοπλισμός είναι και ο βασικός που θα χρειαστείτε μετά την αγορά της μοτοσυκλέτα σας. Ανάλογα βέβαια με την χρήση για την οποία προορίζετε την μηχανή σας, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη περισσότερα προϊόντα ώστε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλειά σας και την καλύτερη οδήγησή σας. Μερικά από αυτά είναι:

1. Κάλτσες Μηχανής

2. Παπούτσια Μηχανής

3. Ισοθερμικά

Εάν λοιπόν και εσείς είστε ένας νέος οδηγός μοτοσυκλέτας και αναρωτιέστε τι θα χρειαστώ αφού αγοράσω την μηχανή μου, μπορείτε να ακολουθήσετε τον ανωτέρω οδηγό. Μπορείτε να προμηθευτείτε όλον τον εξοπλισμό ενός αναβάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, πάντοτε στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG