ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €
ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
kymco
voge
benelli
keeway
kymco
voge
benelli
keeway
> Αρχική > Blog / MotoRacing > ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Προστασία μηχανής από κλοπή


09/01/2020
Προστασία μηχανής από κλοπή
Η προστασία μηχανής από κλοπή είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετό κόσμο. Σύμφωνα με την Ελληνική αστυνομία η αύξηση των κλοπών σε μοτοσυκλέτες είναι τεράστια τα τελευταία χρόνια. Ειδικά σε περιοχές με μεγάλο πληθυσμό, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Οι κλοπές οχημάτων είναι θα λέγαμε από τις πιο συχνές, αφού αποτελούν την εύκολη λεία των εγκληματιών. Ένας λοιπόν από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε ατόμου που διατηρεί στην κατοχή του μια μηχανή, είναι μια μέρα να βρει την θέση όπου έχει σταθμεύσει την μηχανή του κενή. Ένα πράγμα που δεν θα ευχόμασταν σε κανένα, αφού το συναίσθημα αυτό είναι από τα χειρότερα. Σήμερα λοιπόν, σας ετοιμάσαμε έναν οδηγό για την προστασία μηχανής από κλοπή. Σίγουρα η εξάλειψη της πιθανότητας στο 100% δεν είναι εφικτή, ωστόσο αν ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό, πιθανότατα να μην βρεθείτε ποτέ στην δυσάρεστη θέση που προαναφέραμε.

Αποτελεσματικοί τρόποι για προστασία μοτοσυκλέτας από κλοπή 



Προκειμένου να προστατέψετε στο μέγιστο βαθμό την μοτοσυκλέτα σας από μια ενδεχόμενη κλοπή, υπάρχουν μερικοί τρόποι και προϊόντα που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Παρακάτω σας παραθέτουμε μια σειρά από τρόπους για την μεγαλύτερη προστασία. Ακολουθώντας όσους περισσότερους μπορείτε θα εξασφαλίσετε και τα καλύτερα αποτελέσματα

Εύρεση του κατάλληλου σημείου για στάθμευση

Το πρώτο που θα πρέπει να προσέξετε ώστε να περιορίσετε τον κίνδυνο για κλοπή μηχανής είναι το σημείο το οποίο θα την σταθμεύσετε. Μια εκτεθειμένη μοτοσυκλέτα σε κοινό θέα σίγουρα «προκαλεί». Καλό λοιπόν θα ήταν να σταθμεύετε την μοτοσυκλέτα σας σε κάποιο κλειστό χώρο ή γκαράζ. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, καλό θα ήταν να μην είναι άμεσα εμφανής από τον δρόμο. Επιπροσθέτως, η χρήση μιας κουκούλας μπορεί να καταστεί επίσης σωτήρια.

Απαραίτητο το κλείδωμα τιμονιού για την προστασία μηχανής από κλοπή

Το κλείδωμα του τιμονιού είναι βασικό στην προστασία μηχανής από κλοπή. Σίγουρα από μόνο του δεν είναι αρκετό, ωστόσο προσθέτει έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας σε κάποιον που «έχει βάλει στο μάτι» την μηχανή σας. Προσθέτοντας πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας θα εξαλείψετε τον κίνδυνο στον μέγιστο βαθμό.

Προστασία από κλοπή με αλυσίδα

Μετά το κλείδωμα του τιμονιού, η χρήση αντικλεπτικής αλυσίδας είναι το δεύτερο βήμα. Καλό θα ήταν να προμηθευτείτε μια ανθεκτική αλυσίδα υψηλής ποιότητας ώστε να αποτρέψει κάποιον επιτήδειο από την προσπάθεια κλοπής. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο αξιόπιστες κλειδαριές προστασίας moto. Αφού προμηθευτείτε την αλυσίδα, σιγουρευτείτε ότι την περάσατε από κάποιο σταθερό σημείο του πλαισίου και όχι από την ζάντα. Για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να αγοράσετε και μια ειδική άγκυρα που βιδώνει στο έδαφος.

Χρήση συσκευής συναγερμού

Τελευταίο βήμα για την προστασία μηχανής από κλοπή είναι η χρήση μιας συσκευής συναγερμού. Οι συναγερμοί μηχανής είναι από τις καλύτερες αντικλεπτικές λύσεις αφού θα σας προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στου συναγερμούς είναι πολύ μεγάλη, και σίγουρα μπορείτε να βρείτε μερικές αξιόπιστες λύσεις. Ακολουθώντας όλα τα ανωτέρω, κατά πάσα πιθανότητα θα αποτρέψετε κάθε ενέργεια κλοπής σε βάρος της μηχανής σας. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι ακόμη και στις ολιγόλεπτες σταθμεύσεις σας θα πρέπει πάντοτε να κλειδώνεται την μηχανή σας και να παίρνετε τα κλειδιά μαζί σας. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά μοτοσικλετιστών που έχουν αναφέρει κλοπή ακόμη και σε στάση τους στο περίπτερο.


« Επιστροφή




ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 30€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 14 ημερολογ. ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - 2022 motoracing.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG