ΑΓΟΡΕΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ 30€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €

Αντικλεπτικά συστήματα μηχανής

» Αρχική » Blog / MotoRacing


23/06/2020
Αντικλεπτικά συστήματα μηχανής

Αναρωτηθήκατε ποτέ για το ποια είναι η ιδανική κλειδαριά ασφαλείας για τη μηχανή, το scooter και το παπάκι σας; Κλειδαριά δισκόπλακας, κλειδαριές U τύπου πέταλο, κλείδωμα με συρματόσχοινο ή συνδυασμός κλειδαριάς και αλυσίδας. Η εταιρεία ABUS παρέχει την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή για κάθε περίπτωση. 

Κλείδωμα δισκοφρένων  ABUS
Οι κλειδαριές δισκοφρένων είναι μια πρακτική και ευπροσάρμοστη επιλογή για μοτοσικλέτες και μηχανάκια διαφόρων ειδών. Οι εν λόγω κλειδαριές είναι αρκετά ελαφριές και εύχρηστες, χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο και βάρος. Επίσης ο βαθμός αντικλεπτικής προστασίας αυξάνεται όταν προστίθεται προηγμένο σύστημα συναγερμού. Σε περιπτώσεις όπου η μοτοσικλέτα ή το μηχανάκι σας πρόκειται να σταθμεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μέρος όπου ελλοχεύει υψηλός κίνδυνος κλοπής, τότε συνίσταται ο συνδυασμός της κλειδαριάς με αλυσίδα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα κλοπής. Η εταιρεία ABUS διαθέτει μια ευρεία γκάμα από κλειδαριές δισκόπλακας, προσδίδοντας έτσι μοναδική αισθητική και ασφάλεια που ταιριάζει σε κάθε γούστο.
   

Κλειδαριές U τύπου πέταλο ABUS
Οι κλειδαριές U-locks τύπου πέταλο είναι κλασικές κλειδαριές που αποτελούνται από στέρεα υλικά, χωρίς να περιλαμβάνουν κινούμενα μέρη έξω από τον μηχανισμό κλειδώματος, παράλληλα εξασφαλίζουν στο μέγιστο βαθμό μια ισχυρή επιλογή για την αντικλεπτική προστασία της μηχανής, του scooter ή του παπιού σας. Η εταιρεία ABUS συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους εδώ και δεκαετίες που συνεχίζουν να καινοτομούν πάνω στο συγκεκριμένο τύπο κλειδαριάς.


Κλειδαριές Steel-0-Flex (Συρματόσχοινο) ABUS
Οι συγκεκριμένες κλειδαριές κατασκευάζονται από συρματόσχοινο υψηλής ευελιξίας και διπλής ασφάλειας. Η ατσάλινη κατασκευή του αποτελείται από επικαλυπτόμενα κελύφη από σκληρυσμένο ατσάλι. Με αυτόν τον τρόπο η αντίστασή του στις προσπάθειες για να ανοίξει αυξάνεται σημαντικά, ενώ το βάρος του είναι αυξημένο ελαφρώς, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και την ελαστικότητά του. Είναι συμβατό για κάθε μηχανή και μηχανάκι, καθώς μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε στέρεο αντικείμενο, αποτρέποντας στην ουσία οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής. Συνδυασμός κλειδαριάς και αλυσίδας ABUS
Ο συνδυασμός κλειδαριάς και αλυσίδας παραμένει μια εξαιρετική λύση όσον αφορά την ασφάλεια από κλοπή, για μοτοσικλέτα, παπάκι και scooter. Ο συγκεκριμένος τύπος κλειδαριάς είναι αρκετά ευπροσάρμοστος στους τροχούς και το πλαίσιο οποιασδήποτε μηχανής, διευκολύνοντας έτσι τη στερέωσή της σε ένα σταθερό αντικείμενο. Πρακτικά οι συγκεκριμένες κλειδαριές παρέχουν ένα υπέρτατο πλεονέκτημα ασφαλείας από κλοπές, καθώς είναι αδύνατον οι μοτοσικλέτες να παραληφθούν και να μεταφερθούν από επίδοξους διαρρήκτες. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με κλειδαριές δισκοφρένων αποτελώντας επί της ουσίας την λεγόμενη λύση ‶2 σε 1″, όπου είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ταξίδια και εξορμήσεις μεγάλων αποστάσεων.


Και να θυμάστε πάντα η επιλογή μιας καλής κλειδαριάς αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο παροχής αντικλεπτικής προστασίας σε όλους τους τομείς, απαλλάσσοντάς σας από την έννοια και τη διαρκή σκέψη της κλοπής σε περιπτώσεις παρατεταμένης στάθμευσης.                                                                                                        « Επιστροφή
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Newsletter
      
Πληροφορίες

© 2017 - 2020 motoracing.gr (0.382)
© 2017 - 2020 motoracing.gr