Μπαταρία DB5L-B (YB5L-B) 12V 5Ah DYNAVOLT με υγρά, ανοιχτού τύπου για παπάκι HONDA SUPRA 100 / ASTREA 100 / GLX 90 / KAWASAKI KAZE-R 115 / JOY-R 125 / MODENAS KRISS II 115 / KRISTAR 125 / SHOGUN 110 / YAMAHA CRYPTON-R 105 / CRYPTON-R 115 / F1Z 115 / DAYTONA DY 50 / DY 125 / SPRINTER 125 / ASUS/BLADE-X125i / BLADE 50cc / BLADE 125cc.
Οι μπαταρίες DYNAVOLT πληρούν όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή της μοτοσυκλέτας σας. Ιδανική για εποχιακή χρήση και κρύο καιρό. Σπουδαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και αντοχή στους κραδασμούς.
Λόγω του ότι είναι ανοικτού τύπου απαιτείται περιοδικός έλεγχος ή/και συντήρηση. Κάθε δύο μήνες θα πρέπει να ελέγχεται η στάθμη των υγρών. Η στάθμη δε θα πρέπει ποτέ να πέσει κάτω από την ελάχιστην ένδειξη σε κανένα από τα στοιχεία της μπαταρίας. Η συμπλήρωση γίνεται αποκλειστικά με απιονισμένο νερό και όχι με ηλεκτρολύτη. Σε μεγάλους περιόδους ακινησίας ένα περιοδικό φόρτισμα θα συμβάλλει στο να βελτιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής της.
Η μπαταρία δεν είναι ενεργοποιημένη από το εργοστάσιο κατασκευής. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ο ηλεκτρολύτης σε δοχείο για αρχική πλήρωση. Η διαδικασία της ενεργοποίησης πραγματοποιείται λίγο πριν την παραλάβετε, καθώς τη φορτίζουμε εντελώς δωρεάν στο συνεργείο μας.